(5)
ram kullanımı abartısı ve 31
i was me but now he s gone
merhabalar duyuru ahalisi. şimdi ayıptır sölemesi 3 gün önce yeni bi bilgisayar aldım ben. hp dv6-3055et diye bi model. windows 7, 4 gb da ram var. anlık kullanımda, yani hiçbir şey yapmadan bile ram kullanımı %35 civarlarında geziniyor. aldığımdan beri sadece winzip, crysis, farcry 2 ve assassin's
merhabalar duyuru ahalisi. şimdi ayıptır sölemesi 3 gün önce yeni bi bilgisayar aldım ben. hp dv6-3055et diye bi model. windows 7, 4 gb da ram var. anlık kullanımda, yani hiçbir şey yapmadan bile ram kullanımı %35 civarlarında geziniyor. aldığımdan beri sadece winzip, crysis, farcry 2 ve assassin's creed 2 yükledim. hiç porno siteye filan da girmedim. normal midir bu kullanım değeri?
0
i was me but now he s gone (
31.07.10)
normal. oyle ya da boyle en hizli takas alani ramdir. windows un bunu kullanmasinda hicbir sakinca yok. gerek duyuldugu takdirde bosaltmasini da biliyor.
0
ayıptır söylemesi ben alalı da 4 gün oldu benim ki de öyle aynı model falan değil ama ben de fazla bişi yüklemedim 4 gb ram var falan ama o civarlarda.
0
yuhhh.... ne yapıyorsunuz kardeşim :D
Bende bile win 7 yüklü iken o kadar ram kullanmıyordu. 1,5 GB'ın %35-45'i civarı ram kullanımım vardı.
Arkadaşlar arka planda çalışan programlarınızı kontrol edin. Çok fazla program çalışıyor.
Başlat---> arama kısmına "msconfig" yazın ve başlat semesine gelip gereksiz ne kadar program varsa kapatın :)
Nero
soundman
googleupdate
igfxtray
java
quicktime
adobe reader
web cam yazılımı
wireless assistant
vs...
0
porno ile alakası nedir ben onu anlamadım.
0
@mbaran
soruyu soran kişi büyük ihtimal virüslerin veya trojanların porno sitelerden bulaştığını sanıyor.
kısaca bilgisayarda virüs veya trojan yok demek istiyor.
not: porno sitelerden virüs bulaşmaz.
0