[]

dövme

dövme yaptırıcam ama henüz ne yaptıracağıma karar vermedim. google a tattoo yazdım zilyon tane grafik çıktı ordan seçmek yerine hocam burda süper galeriler var buyur bak dediğiniz bi yer varmı? bide daha öncede sorulmuş ama extra bişey bilen varsa diye bidaha sorayım; dövme askerde iş hayatında vs soruna yol açıyor mu?




 
Bence "dövme yaptıracağım ama modeli seçmedim" diyerek dövme yaptırmayın ileride pişman olabilirsiniz. Sahiden çok istediğiniz, sizden bir şeyler taşıyan, sizin için anlamı olan bir şey yaptırın.

(bkz: dovme yaptirirken dikkat edilecek hususlar) burada güzel tavsiyeler de var bir göz atın
  • crown  (19.11.07 18:11:30) 
  • deckard  (19.11.07 18:13:05) 
eğer istanbuldaysan istiklalde galatasaray lisesinin ordan aşağı inerken 50mt ilerde sağda güzel kalite bi dövmeci var (bkz: veni vidi) derim


  • imparatorolmayikolaymisandin  (19.11.07 20:25:49) 
bence de kararsizsaniz yaptirmayin. ben zamaninda yaptirdim pisman oldum.


  • chavezding  (19.11.07 20:28:21) 
yaptırırsan "ruhsel" diye ara sözlükte ve ondan başkasını aklına bile getirme (tecrübe)
ruhsel'e gittiğinde zaten birinci randevuda yapmaz.
kafana gözüne hiç yapmaz.
18'den küçüğe yapmaz.
isim de yazmaz.
eli hafiftir, kalitelidir, sanatçıdır, kibardır, istediği karşılık, emeğinin yarısı bile değildir.
ama önce kendini ikna et. bilmem kim seviyor diye değil, kendin, o sembolü, o renkleri, o resmi, vücudunun bir parçası yapmak istiyorsun diye yaptır yaptıracaksan.
  • cedilla  (19.11.07 20:38:24) 
yaklaşık 3 yıldır belli bir figürü vücuduma işletip işletmemek konusunda düşünüyorum ve hala düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.

meali: düşünme olayını abartmayın. want2die'ın dediği gibi 5-6 ay yeterli, hatta fazla bile.
  • gxix  (20.11.07 01:33:22) 
askerde eger uni mezunuysan sorun yaratmaz. okumus adam akli basindadir diyolar, yok eger ortaokul terk, ilkokul terk gibilereyse direk psikopat bu diyip ona gore muamele ediyolar, cogu zaman da dogru cikiyor, adam dovmeli facali, kafa goz kavga etmekten yamulmus falan...


  • jupiterianvibe  (20.11.07 08:35:10) 
düşünme olayının tam tersini de tavsiye edebilirim size. eğer düşün taşın modunda fazla takılırsanız hiç bir zaman karar veremeyedebilirsiniz.
ben yakın zamanda yaptıracağım ilk dövmeyi 2-3 aydır düşünüyorum, ara sıra hoşuma gitmiyor ama daha çok hoşuma gidecek bir şey bulabileceğimi de düşünmüyorum. ayrıca kendi var olan organlarınıza da kafayı çok takar 3-4 ay incelerseniz onlara karşı bile memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. benim burnum büyükmüş yaw tribine girip burun ameliyatına kadar gidebilir, giden insan tanıyorum.
tamamen kişisel tavsiye ilk dövmeyi aynaya baktığınızda gözünüze hemen çarpmayan bir yere yaptırmanızdır.misal ben kürek kemiği üzerine düşünüyorum. yazın sokakta gezerken görünmeyecek, kendim bile aynaya bakıp arkamı dönmedikçe görmiycem ve böylece kolay kolay sıkılmicam.
düşün düşün nereye kadar? modifiye edilebilecek bir şey yaptır,sıkılırsan üstüne başka bişey yaptırırsın.
  • berkertoy  (26.04.08 20:15:11 ~ 20:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.