[]

ttnet netlimitsiz hakkında

şu an 1 mbit limitsiz kullanıyorum 45 liralık olan. 49 liralık 8 mbit netlimitsize geçmek istiyorum fakat 1-2 sorum var:

1. bu geçişlerde ttnet bir de kullanıcıya geçiriyor bildiğim kadarıyla. bana kaça patlar?
2. genelde herkes 15 gb'ı aştıktan sonra hızım düşmedi diyor. ben de ona güvenerek geçmeyi planlıyorum. eğer ki hızım düşerse yeniden 1 mbit'e geçme şansım var mıdır?

 
1-geçiriyor derken?

2-11 aydır kullanıyorum ortalama 60-100 gb download yapıyorum aylık 2 kere düşüş oldu. daha düşük fiyatlı paketlere geçemiyorsun. ama aboneliğini iptal ettirip tekrar açarsan olabilir belki.
  • pposeidon_1  (30.07.10 12:59:10) 
öncelikle bahsettiğiniz tarife 8 mbit net limitsiz değil. 8mbit'e kadar net limitsiz. yani hattınız 8 mbit'i destekliyorsa performans alabiliyorsunuz. bunu bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünden öğrenebiliyorsunuz.

normalde tarife geçişlerinde bir ücret yok. fakat şu anda bulunduğunuz tarifede taahhüt süresi içindeyseniz, ya da bulunduğunuz bu tarifede bir kampanyaya dahil olmuşsanız (6 ay boyunca 19,90 ödemeli gibi) kullandığınız indirimler sizden geri alınıyor. bu farkı ödüyorsunuz.

eğer olur da hız düşer ve tekrar 1 mbit'e geçmek isterseniz bu sefer yeni tarifenizin taahhütünü bozduğunuz için bi 30-35 tl alıyorlar tekrar sizden.
  • curiosita  (30.07.10 13:04:42) 
geçiriyordan kastım parasal anlamda. tarife değiştirirken koparabildikleri kadar para koparıyorlar anlamında. o yüzden kaça patlar dedim.

aboneliğimi de iptal ettiremem 2 yılım dolmadı daha. sözleşme yapmıştım abone olurken. saçma bir şeymiş yeniden 1 mbite geçememek.

2. mesaja edit:
onu öğreneyim ben öyleyse telekom müdürlüğünden.
şu an taahhüt içerisindeyim fakat herhangi bir kampanyaya dahil değilim. yine de herhangi bir ücret almaları söz konusu olabilir mi?
  • kivanc1  (30.07.10 13:04:54 ~ 13:07:03) 
ay içinde 2 kere tarife değiştiremezsin onun dışında her ay istediğin tarifeyi dene kimse bir şey diyemez. geçişlerde geçirme durumuda mesela senin faturan ayın 1 in de kesiliyor ama sen 25 in de tarife değiştirirsen o 6 günlük farkı alır senden.


  • mahsunkul  (30.07.10 15:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.