[]

200 liram var harddiskim yok

aylardır yer sıkıntısı çekiyorum ve elime biraz para geçti hemen harddisk almak istiyorum ama ne alacağımı bilemedim. seagatenin ilk çıkan modellerinden 1tb olanı var ve hiç memnun değilim. dahili de düşünebilirim sadece elimdeki parayla olabilicek maksimum performans ve kapasiteye ulaşmak istiyorum. bugün siparişi vermem lazım şimdiden teşekkür ederim.

edit:
şu üçü var seçemedim;

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
vatandan 1tb smartdiskin hhdsini almıştım gayet memnunum.


  • aeroflot  (29.07.10 13:26:16) 
@aeroflot onun cache'i 16Mb imiş 32 olanlar da var birkaç tane 200 lira olan.


  • cagdassalur  (29.07.10 13:29:00) 
wd nin elements serisi güzel. bende var sessiz ısınmayan ve hızlı.
www.hepsiburada.com

  • McCoy  (29.07.10 13:31:05) 
www.vatanbilgisayar.com

samsung iyidir. sessiz sağlam çalışır.
  • rurouni  (29.07.10 13:49:55) 
www.exa.com.tr

www.exa.com.tr

www.exa.com.tr kendim kullanıyorum çok memnunum.
  • 9uncu nesilim ama para bende  (29.07.10 14:52:28) 
Seagate alacaksan freeagent al, expansion modeli biraz hassas, yanında sağa sola götürmeye çalışırsan elinde kalır.

Eğer taşıma derdin yoksa ve harici bir diskin varsa direkt 1.5tb lık dahili olanı al.

taşıma ihtiyacın varsa da freeagent al. bu arada freeagent2ın da 1.5tb lıkları var haberin olsun, hatta 2tb lığı da var ama çok para :)
  • kimlanbu  (30.07.10 08:42:20) 
@kimlanbu dahili 2Tb wd 7200rpm 32MB aldım. dedim zaten 1tb dahiki var bitane ne kadar kötü olsada birşey taşıyacağım zaman onla taşırım.


  • cagdassalur  (30.07.10 09:15:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.