[]

para verip adam gibi kulaklık alayım diyorum (nasıl?kaça?hangi model?)

çok unutkan bir insanım o yüzden şimdiye kadar kulaklığa çok para vermeyi tercih etmiyordum 2 haftada bir bozuldukça kaybettikçe 5-10 liraya kulaklık alıyordum. tahmin ettiğiniz gibi ses kalitesinden memnun değilim. geçenlerde ipod aldım şimdiye kadar en çok dayanan onun orj kulaklığı olduğu seste bi fark yok ama o da yapısı bozuldu yıprandı filan. kulaklık cepte bozulmasın diye sürekli içimde taşıyorum(tişörtün altından) müzik dinlemek istediğim zaman uğraşmıyorum hemde kulaklık yıpranmıyor. en azından ben öyle tahmin ediyordum ama bu yıprandı işte.öyle çok sesli müzik dinleyen bi insanda değilim sabah akşam beatles dinliyorum. durum bu işte. şimdi sorular;

1)garanti olayı varmı bunlarda?
2)hangi marka/model önerirsiniz?
3)üstünde ses açma fwd gibi tuşları olanları varmı bunların? (ipod touch için)
4)kulak içi istemiyorum diğerleri kıyasla nasıl? normal olanlardan yada çok hayvani olmadıkça büyük olanlardan da olabilir.

teşekkürler.

 
sennheiser in çakmalarını al. ben 20 liraya aldım ipoduma babalar gibi kullanıom. seste müthiş.

orjinal kulaklığa eşek yüküyle para vermeye gerek yok.
  • murderers secret  (29.07.10 13:01:13 ~ 13:01:41) 
@murderers secret düğmeli mi? nerden alabilirim?


  • cagdassalur  (29.07.10 13:07:57) 
hocam ben dogubanktan aldım. karaköyde calismak gercekten guzel:))))


  • murderers secret  (29.07.10 13:12:06) 
1)garanti var da kullanıcı hatası ayağına o garantinin pek bi önemi olmuyor.
2)kesinlikle sennheiser. orjinal. çakması belki gümbür gümbür ses veriyordur ama kaliteli olduğu kanısında değilim.
3)ses açma kapama olur ama forward yapamazsın onun için özel kumanda gerekir. yok kısacası.
4)normalleri gayet iyi sennheiser in.
  • cro magnon  (29.07.10 14:03:14) 
-garanti olayı sennheiser kulaklıklarda var. kulaklığı koltuğun kenarına sıkıştırıp tekinin kablosunu koparmıştım, sağolsunlar yenisini yolladılar.
-kulak içi istemiyorum demişsin ama bunu ipodla hunharca kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim.
www.hepsiburada.com
  • ferishtah  (29.07.10 20:02:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.