[]

banyo edilmiş film bastırmak.

selam arkadaşlar. mesela elimde renkli film var banyo edilmiş. film şeklinde duruyor. onu taratıp fotoşoptan bişi yapsam olur mu ?

mesela sihay beyaz filmi taratıyorum inverse ediyorum auto contrast auto levels auto colour diyorum güzel oluyor var mıdır onun için de bir şey?


 
istanbul da iseniz filmleri tambur tarama ile topkapı matbaacılar sitesinde tarayabilecek bir çok yer var


  • sozluknickmiverulan  (29.07.10 01:10:46) 
ya kendi imkanlarımla evimdeki scanner ile neler yapabileceğimi arıyorum esasen. aslıdna o matbacılar sitesinde tanıdığım da var ama deymez her seferinde oralara git gel. köşedeki fotoğrafçıya gider 5 tl verir cd kaydettiririm en olamdı.


  • cedric tweedledee  (29.07.10 01:14:18) 
film tarama özellikli scannerınız yoksa olmaz onun ayrı aparatı falan oluyor filmi diziyorsunuz 2şer 2şer tarıyor. fakat benim scannerda ne renkler fotoğrafçıda taratılmış gibi iyi oluyor ne de keskinlik yani düzgün bişey lazım.


  • yuto  (29.07.10 01:38:51) 
scanner'in cozunurlugu yeterliyse olabilir. backlighter denen olaya ihtiyaciniz var. evdeki malzemelerle yapilabiliyomus
www.abstractconcreteworks.com

  • cench  (29.07.10 02:58:46) 
teşekkür ederim.


  • cedric tweedledee  (29.07.10 15:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.