[]

İstanbul - Ankara

Selamlar,

Sizce İstanbul'dan Ankara'ya yarın trenle mi gitsem daha iyi olur, otobüsle mi? Bi' de eğer otobüsle gidecek olursam hangi firmayı tercih edeyim?


 
Kamil Koç un rahat hatları var. Sanırım 38 liraydı. Gerçekten de çok rahat. Her koltuk arkasında dokunmatik ekran istediğin izle, eğer yanında internete girecek bir cihazın varsa çok başarılı olmasa da yine insanı oyalayabilecek bir kablosuz internet hizmetleri var. Trenle hiç gidip gelmedim o yüzden yorum yapmayayım ama kamil koçla çok mutluyum ben :)


  • borumu  (27.07.10 22:54:59) 
paran varsa direk kamil koç rahat, düşünmeye bile gerek yok.


  • nevrochaotica  (27.07.10 23:07:47) 
nilüfer'de de tv ve internet var. internetten bilet aldım arkadaşıma geçen gün 33 tl'ye ama üyeliğim falan vardı, ondan dolayı da indirim olmuştur tabi.

internet ve tv olmasa da olur dersen doğuya giden firmalardan birine atla git, 30 derler 25'e alırsın. lakin zırt pırt duruyorlar, yol 1 saat falan uzayabiliyor bazen. ucuz olsun diyorsan aklında bulunsun.
  • sezercik yavrum benim  (28.07.10 02:19:03 ~ 02:33:48) 
eskiden trenciydim ama değiştim. atla nilüfer eksprese 5 saatte ankara. tuvalet, tv, konfor, vs. trende olan herşey otobüslerde de var artık. 10 lira az vermek için 7 buçuk saat tren yolculuğu çekemiyorum artık ben.


  • robin crusoe  (28.07.10 03:35:56) 
Eğer Anadolu yakasında kadıköy civarından gideceksen tren tercih edilebilinir. Kombine(normal+hızlı tren) bilet ile otobüsün farkı da 10 lira civarında oluyor yanlış hatırlamıyorsam. Süre olarakda yarım saat fark ediyor trende. Tabi trenin rahatlığı ayrı, ayağa kalkabiliyorsun, yemek yiyiyorsun. Ama ben Ankara - İstanbul sıkça kullanan birisi olarak Kamil Koç önerebilirim. Rahat hatla gidersen, tvli koltuk olduğundan iki film izlediğinde ankaraya varmış oluyorsun :) Tek olabilecek sorun Avrupada Esenler, Anadolu yakasında Ataşehirden kalkıyor. Tabi birçok yerden buralara servisleride var.


  • coolzorg  (28.07.10 11:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.