Giriş
(2)

Belçika Vizesi için uçak rezervasyonu

dizicolleague
Vizem var, eşim için Belçika üzerinden Schengen vizesi başvurusu yapacağız. Eskiden hep uçak biletlerimi alarak başvurmuştum ve ret yemedim. Şimdi sadece rezervasyon yapalım diyorum, inandırıcılık açısından sorun yaşar mıyız? Direkt al gitsin dersen en az 16.000 tl çöpe gitmiş olacak (eşim gelemezse
Vizem var, eşim için Belçika üzerinden Schengen vizesi başvurusu yapacağız. Eskiden hep uçak biletlerimi alarak başvurmuştum ve ret yemedim. Şimdi sadece rezervasyon yapalım diyorum, inandırıcılık açısından sorun yaşar mıyız? Direkt al gitsin dersen en az 16.000 tl çöpe gitmiş olacak (eşim gelemezse ben de gitmem muhtemelen)
0
dizicolleague
(2 saat)
yön başına iptal ücreti 320 tl gibi bi kampanya vardı pegasusta iptal etmeli seçenek ile alın garanti olsun bence
0
kablelvuku
(2 saat)
e alacaksan iptalli seçenekler var. pegasus flex var. thy en üst paket var. ama ben almadım bilet ve sorun yaşamadım.

ayrıca alıp 24 saat içinde iptal etmek de seçenek. pnr kontrolü yaptıklarını çok sanmıyorum.
0
jelly bear
(2 saat)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.