(5)
Sel sonrası ikinci el araba piyasası
Dün biriyle sohbet ederken “selde yüzlerce araba zarar gördü, makyajlayıp satarlar iyice güvenilmez artık pazar” gibi bir şeyler dedi. Haklı bulup bulmamak arasında kararsız kaldım. İstanbulda Selden ne kadar araç zarar gördü? İkinci el araç almaktan çekiniyordum zaten, bu durum biraz daha çekinmeye
Dün biriyle sohbet ederken “selde yüzlerce araba zarar gördü, makyajlayıp satarlar iyice güvenilmez artık pazar” gibi bir şeyler dedi.
Haklı bulup bulmamak arasında kararsız kaldım. İstanbulda Selden ne kadar araç zarar gördü? İkinci el araç almaktan çekiniyordum zaten, bu durum biraz daha çekinmeye sebep olmalı mı?
0
Genel bir şey olmasına gerek yok. İkinci el bir şey alırken her zaman dikkatli olmalısınız.
0
Sel hasarının özellikle kontrol edildiği ekspertiz paketleri var. Suyun girdiği seviye aracın bir yerinde mutlaka iz bırakıyor, temizlik ile %100 kaybolmuyor. Duayen ekspertiz bulacaksınız veya marmara bölgesinden araç almayacaksınız.
0
Eksperler anlıyor merak etme hocam. Kurumsala git.
0
asıl ekspertiz piyasasını artıracaktır. ek sel hasarı kontrol paketlerine zam yaparlar.
0