Sözlük yazarı bir duyuru kullanıcısı sadece sözlük için açılmış bir duyuruya bir cevap yazmışsa. O kullanıcının profil sayfasında listelenince cevaplar herkese açık görünüyor.Yani, kullanıcılarımız kanzuk[es] ve kibritsuyu[es] olsun mesela. Senaryo şöyle:-kanzuk[es] yeni bir duyuru açar, “iyi dürümc
Sözlük yazarı bir duyuru kullanıcısı sadece sözlük için açılmış bir duyuruya bir cevap yazmışsa. O kullanıcının profil sayfasında listelenince cevaplar herkese açık görünüyor.
Yani, kullanıcılarımız kanzuk[es] ve kibritsuyu[es] olsun mesela. Senaryo şöyle:
-kanzuk[es] yeni bir duyuru açar, “iyi dürümcü önerisi” başlığıyla. Açarken de “internet kullanıcıları görebilsin” kutusunu işaretlemez.
-Kanzuk’un duyurusu, başlığın sağında [es] görünecek şekilde, sadece sözlük hesabıyla duyuruya giriş yapanlara gösterilir. Sözlük hesabıyla girmeyen duyuruculara yahut kullanıcı girişi yapmamış olanlara gösterilmez.
-kibritsuyu[es], Kanzuk’un duyurusunun altına “dürümden başka şey düşünmez misin, dürümcü bayram bar beylikdüzü’nde” diye bir cevap yazar.
-Duyuruya giriş yapmamış herhangi bir kullanıcı, kibritsuyu’nun profil sayfasından “cevapları” sekmesini listeler. Kanzuk’un duyurusunu tüm cevaplarıyla birlikter görür. Çünkü kibritsuyu’nun cevapladığı duyurular listelenirken “sözlük yazarlarına has” duyurular ayıklanmıyor.
Ek bilgi:
-kanzuk’un profilinden “duyuruları” sekmesini tıklayan ziyaretçi duyuruyu göremiyor. Yine duyurunun linki paylaşılmışsa kendisiyle, o linke tıklayınca da duyuruyu göremiyor. Yani bu iki özellik, olması gerektiği gibi çalışıyor. Sorun, sözlüğe has duyuruya cevap yazmış bir sözlük yazarının duyuru cevapları listelenince ortaya çıkıyor.
compumaster