Giriş
(1)

+18 şu ana kadar birebir tanıştığınız en garip/saçma işi olan kişi kimdi? +18

duyurukullanıcısı
1- uçak kazalarında ölen insanların ailelerini bulup, tespit edip, tazminat bedelinin %30-%40'ına anlaşma yapan bir avukat ile tanışmıştım. tüm dünyayı geziyordu.2- bir fotoğrafçı ile tanışmıştım. çok atıp tutuyordu. o kadar sallıyordu ki bir gariplik olduğunu sezmiştim. psikoloji bozuktu. sonradan
1- uçak kazalarında ölen insanların ailelerini bulup, tespit edip, tazminat bedelinin %30-%40'ına anlaşma yapan bir avukat ile tanışmıştım. tüm dünyayı geziyordu.

2- bir fotoğrafçı ile tanışmıştım. çok atıp tutuyordu. o kadar sallıyordu ki bir gariplik olduğunu sezmiştim. psikoloji bozuktu. sonradan öğrendim. bu 8 yıl kadar afrikada bir doktor ile tüm afrikayı gezmiş. doktor ürologmus. afrikalıları erkeklerin sünnet öncesi sonrası muayenesini yapıyormuş. bu fotoğrafçıda tüm süreci her bir hasta için resimliyormuş.

sizde neler var?
0
duyurukullanıcısı
(44 dk)
Kadın çemberi kolaylaştırıcısı
Orman banyosu rehberi (shinrin miydi neydi)
Jaas uygulayıcısı
0
kullanicadi
(1 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.