Giriş

Bir karikatür arıyorum

Supremei
Bir karikatür vardı bir türlü bulamıyorum, kime anlatsam bilmiyor, ben bunu rüyamda görmedim herhalde. Vardı bu biliyorum, lütfen bulmama yardımcı olun Bir evde bir ustatamirat tadilat yapıyor. Sanırım evin boyanması ya da boruların değişmesi gibi günler alacak bir iş, bu işi yapan ustanın bir günlü
Bir karikatür vardı bir türlü bulamıyorum, kime anlatsam bilmiyor, ben bunu rüyamda görmedim herhalde. Vardı bu biliyorum, lütfen bulmama yardımcı olun

Bir evde bir ustatamirat tadilat yapıyor. Sanırım evin boyanması ya da boruların değişmesi gibi günler alacak bir iş, bu işi yapan ustanın bir günlük izin alması lazım, evin hanımına talebini iletiyor. Bir düğüne katılacağını yada hastaneye gitmesi gerektiği gibi bir şey söyleyip işin bir gün uzayacağını belirtiyor yani cumartesi arkadaşımın düğünü var gibi bir şey söyleyip izini istiyor. Evin hanımı Rihanna bu arada. Rihanna kulaklıkla müzik dinliyor ve adamı duymuyor. Kendi şarkısını söylüyor, "work work work work", adam da sanki kadın soruyu duymuş ve bu sözleri onun sorusuna yanıt olarak vermiş gibi algılıyor ve 1 güncük izin vermedi gibisinden sitem ediyor, ağlamaklı gözlerle.

Bazı bölümleri yanlış hatırlıyor olabilirim ama Rihanna work work work izin isteme olayın evde geçmesi ve usta vardı
+3
Supremei
(2 saat)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.