Giriş

Şehir degisikligi, tasınmak

camlicagazoz
Ben özelde bir firmada calisiyordum 7 yıldır. Şimdi kamuya atandım. 30 yıldır yasadigim yerden baska bir sehire tasinacagiz. İşimi seviyordum ancak sektör sıkıntıya girince fabrika küçülme karari aldı. Belki kapanacak. Ancak ben 7 yılda iyi bir konfor alanı yaratmistim kendime. Arkadaslarla da aram
Ben özelde bir firmada calisiyordum 7 yıldır. Şimdi kamuya atandım. 30 yıldır yasadigim yerden baska bir sehire tasinacagiz. İşimi seviyordum ancak sektör sıkıntıya girince fabrika küçülme karari aldı. Belki kapanacak. Ancak ben 7 yılda iyi bir konfor alanı yaratmistim kendime. Arkadaslarla da aram iyiydi. Şimdi çok üzgün gibiyim nedense. Şehirden, arkadaslardan ayrılmak zor gelecek gibi. Bunu nasıl engelleyebilirim. Birde yeni isyerinde ilk günlerde napacam sorusu da var kafamda. Kimseyi tanimiyorum. Beni dışlarlarsa vs.
0
camlicagazoz
(54 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.