[]

Kitap önerisi ??

Malum yaz vakti , zaman bol... bu vakitte okumak için kitap arıyorum .
Yalnız öyle bi kitap olsun ki, hem aşk romanı olsun hem ağlatsın , aynı zamanda şipşak okunacak şekilde sözde bestseller kitap olmasın. Canan tan kitapları da olmasın . Şu an çok satanlara arasında olan judith mcnaught kitapları gibi de olmasın..

Jane austen ın veya charlote bronte nin kitaplarını örnek verebilirim veya
iki yeşil su samuru gibi de olabilir.

Merakla, önerileri bekliyorum. evet.

 
okumadıysan genç werther'in acıları olur sanırım. diğer bahsettiğin kitapları bilmiyorum ama pek bu tarz okumadığım için.


  • tepedeki psychedelic adam  (27.07.10 13:12:48 ~ 13:12:59) 
jane austen dediğin için okumuş olduğunu sanıyorum ama okumadıysan

(bkz: aşk ve gurur ve zombiler)
  • olkol  (27.07.10 13:24:27) 
direkt jane austen yazicaktim agzimdan alindi laf, turkce'ye cevrildi mi bilmiyorum da allegra goodman'in the cookbook collector diye kitabi var, zaten sense and sensibility'den esinlenmis, ben onu okuyorum simdi, tavsiye ederim.


  • okuryazar  (27.07.10 14:28:30) 
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali (50 sayfa sonra başlıyor)
Çok Uzaklarda Bir Yaz - Mehmet Açar (çok başarılı)
Yalnız Ada Mavi Tuna - Buket Uzuner (iyidir)

Genç Werther'in Acıları'nı tavsiye etmem, fazla dramatize edilmiş.
  • yyl  (27.07.10 15:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.