Giriş
(3)

Boğaz Köprüsünde karşı yönden bir şerit alınarak diğer yöne ekleniyordu.

put it in your appropriate place
Sabah mesai saatlerinde öncesinde ve akşam mesai saatlerinin bitimi sonrası böyle bir uygulama vardı. Amaç neydi ve neden kaldırıldı?
Sabah mesai saatlerinde öncesinde ve akşam mesai saatlerinin bitimi sonrası böyle bir uygulama vardı.

Amaç neydi ve neden kaldırıldı?
0
put it in your appropriate place
(1 saat)
Amac trafigi rahatlatmak.
0
baldur2
(59 dk)
bir zamanlar anadolu yakası mesken avrupa yakası iş sahası karakterindeydi. o yüzden sabahları avrupa tarafına akşamları anadolu tarafına yoğunluk oluyordu. artık istanbul'da her an her yere trafik yoğunluğu var.
+3
lazpalle
(54 dk)
demek ki sabah trafiğinde geliş ve gidiş eşit olarak seyretmiyor. bir taraf daha yoğun oluyor. o yüzden öyle yapılıyordur.
0
omer460
(44 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.