Arkadaşlar, yaşadığım sahil kasabasında dolaşmak ve bazen 100 km alan içerisindeki yerlere gitmek için motor alacağım. a1 ehliyet aldım. yaşadığım yerde herkes eşek niyetine Honda Dio kullanıyor ve ikinci eli de çok tutuluyor. pcx de çok ama ben önü düz model istiyorum. Sizce ikinci el 100 bin tl'ye
Arkadaşlar, yaşadığım sahil kasabasında dolaşmak ve bazen 100 km alan içerisindeki yerlere gitmek için motor alacağım. a1 ehliyet aldım. yaşadığım yerde herkes eşek niyetine Honda Dio kullanıyor ve ikinci eli de çok tutuluyor. pcx de çok ama ben önü düz model istiyorum. Sizce ikinci el 100 bin tl'ye Honda Dio mu alayım. Yoksa misafirim geldiğinde onunla da daha iyi dolaşmak adına 200 bin tl'ye sıfır 2025 model Honda sh125i mi alayım? tvs, küba vs istemiyorum. aslında sym fidele 4'e çok yaklaştım ama onun da sıfır satışı kalktı.
0
the man with no name (
3 saat)
honda dio veya 2.el honda sh125i.
açıkçası, honda dio her şeye yetiyor. arkadaşım dio'dan sh125'e geçti. ön&arka disk fren abs, anahtarsız çalıştırma olayı güzel ama çoğu zaman dioyu arıyor. sıfır modellerin fiyatları uçuk, hak etmiyor. temiz ikinci el öneririm.
0
kasabanın yolları parke taşlı, çukurlu, kasisli ise büyük teker olan sh125, çift abs artısı da var, yollar güzel ise pcx.
0
duyulmasi gerektigi kadar
(
2 saat)
sh125i daha iyi bir seçenek. daha torklu yokuşta yığılmaz. 16inç tekerle bozuk yolda da sürebilirsin. sıvı soğutma olduğu için çevre ilçelere gidersen yazık sıcaklarda harareti düşünmezsin.
0