Giriş
(4)

Şu daire kiralanır mı?

walterwolf
https://shbd.io/s/sqkacKPCKonumu ve büyüklüğü itibariyle fiyatı bana uygun geldi sanki fakat bir süredir takip ediyorum ama kiralanıyor hiç.Yaşlılar için asansör olmaması dezavantaj ama gençler veya orta yaş için zorlayıcı olur mu?Ya da başka benim göremediğim hangi dezavantajları olabilir?
shbd.io
Konumu ve büyüklüğü itibariyle fiyatı bana uygun geldi sanki fakat bir süredir takip ediyorum ama kiralanıyor hiç.
Yaşlılar için asansör olmaması dezavantaj ama gençler veya orta yaş için zorlayıcı olur mu?
Ya da başka benim göremediğim hangi dezavantajları olabilir?
0
walterwolf
(3 saat)
mecidiyeköyde o bölgelerde zenci nufusu çok(duyduğum kadarı ile problemsizler) birde çekik gözlü sınıf var onlar baya sorun gürültü çıkartıyormuş. gülbağ tarafında da çingene nufusu mevcut.
arkadaşım işe yakın ve hızlı evlendi diye oralarda kiraladı 6 aya taşındı.

edit. izzetpaşa ve doğru konum ise biraz daha iyi olabilir en azından o civarda sokak esnaf kültürü var etrafta çokça tekstil atölyesi var ses yapabilir karşı binada varsa(çekik gözlüler burda da var)
0
eja
(3 saat)
O kadar imar barışına falan rağmen hala Arsa tapu olarak kaldıysa, Neden diye bir sorgulamak lazım.
6. kat gençleri pek zorlamaz ama hastalığı, sakatlığı da düşünmek gerek. Trafik kazası geçirip taburcu olan bir arkadaşı evine çıkarışımız vardı, o geldi aklıma.
Odalardan biri karanlık oda, penceresi tuhaf bir yere açılıyor, nedir diye bakmak gerek.
Odalardan birinin duvarında bir sorun var. Dış cephe rutubetlenmesiyse büyük sorun.
Mutfakta hem davlumbaz yok ve hem de havalanmaya çok müsait değil gibi duruyor. Bakmak lazım.
0
Mirket
(3 saat)
muhtemelen birkaç ay sonra kentsel dönüşüme girecektir. Bu arada boş kalmasın ufaktan damlasın diye kiraci sokmaya çalışıyorlardır. Tahliye tahahütmanesi imzalatırlar.
0
paudi
(2 saat)
bence de kentsel dönüşüm sebepli ucuz.

karanlık oda pişmanlıktır. havalandırma boşluğuna doğru sigara içen, parfüm sıkan, yemek kokusu çıkartan bir sürü insan var. 1 kere 2 kere değil her gün oluyor her gün. rutubet kokuyor zaten bunlar kokmasa bile.

karanlık odası olan bir ev tutmayın.
0
art cat chocolate
(20 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.