(1)
eşya kaybıyla başetme
selam,iki tane çok sevdiğim yüzüğüm vardı; son bir yıldır her gün takıyordum. ikisini birden, bundan bir ay kadar önce evin içinde kaybettim. dışarıdan eve geldiğimde, ellerimi yıkayıp, yüzükleri çıkarıp bir yere koydum ve bir daha bulamadım. daha önce bunları ayrı ayrı kaybetme tehlikesi yaşadığım
selam,
iki tane çok sevdiğim yüzüğüm vardı; son bir yıldır her gün takıyordum. ikisini birden, bundan bir ay kadar önce evin içinde kaybettim. dışarıdan eve geldiğimde, ellerimi yıkayıp, yüzükleri çıkarıp bir yere koydum ve bir daha bulamadım. daha önce bunları ayrı ayrı kaybetme tehlikesi yaşadığım için koyduğum yer konusunda çok dikkat etmeye çalışıyordum ve belirlediğim 1-2 yer dışında rastgele bir yere koymuyordum. ancak o gün, bir yandan telefonda bir aksiliği çözmeye çalışıyordum ve kafam dalgın olduğu için elimdeki peçeteyle birlikte çöpe atmış olmam dışında hiçbir ihtimal olası gelmiyor artık bana. çünkü bir aydır bakmadığım yer kalmadı ve kedim bile halen yüzük arıyor, öyle söyliyim.
birini 10 yıl kadar önce rönesans festivali gibi bir yerden almıştım; el yapımıydı. diğeri de antikacıdan alınma, 1930'lardan bir yüzüktü. yani aynılarını bulup almam da mümkün değil.
ben bunları bulmaktan ümidi kesmek istiyorum artık, çünkü üzücü bir takıntı oldu. evde sürekli arar vaziyette gezip, hayal kırıklığına uğruyorum. hayatta tonla ciddi kayıplar yaşıyoruz, iki yüzüğün bu kadar değeri olmamalı diye telkin ediyorum ama sonra yine yüzük ararken buluyorum kendimi..
önereceğiniz yöntem var mı?
0
Esyalarima ben de baglanirim. Cok zor.
Yeni yüzüklerle bag kuracaksiniz. Allah daha güzelini karsiniza cikarsin. Evde degil disarida arayin artik.
0