Giriş
(8)

wifi sinyal artırıcı önerisi olan var mı?

iwillsee
ince uzun bi evde modem bi ucunda ama diğer odalara wifi kesinlikle gitmiyor. bi tane wifi sinyal artırıcı aldık ama hiç işe yaramadı. bu işi hakkyla yapan bir cihaz var mı? ya da başka bir çözüm önerisi olan var mı? her türlü öneriye açığım.
ince uzun bi evde modem bi ucunda ama diğer odalara wifi kesinlikle gitmiyor. bi tane wifi sinyal artırıcı aldık ama hiç işe yaramadı. bu işi hakkyla yapan bir cihaz var mı? ya da başka bir çözüm önerisi olan var mı? her türlü öneriye açığım.
0
iwillsee
(02.09.26)
TP_link Deco. 2'li olanı aldım 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum
+2
kablelvuku
(02.09.26)
mesh sistemi alin. ikili veya uclu evin boyutuna gore. tp link deco m4 isinizi gorur. Ama daha iyi modelleri de var paraya kiymak isterseniz.
+2
nuevo
(02.09.26)
Zaten cevap verilmiş ama pekiştirmek için ben de yazmış olayım. Çare mesh. Önerilen deco m4 kesin çözüm, konu kilit :)
+3
thracia
(02.09.26)
mesh +1, mesh olmayan almıştım, bir ona bağlanıyor bir buna... uzaktakine bağlı kalıp sinyal az olduğundan yavaş çalışıyor internet, oda değiştirince sinyali güçlü olana bağlanmıyor meshsiz olanlar
+1
eja
(02.09.26)
Deco'ya +1 vermeye geldim ama M4 almayın, artık çok eskidi. Wifi 5 cihaz, teorik maksimum hızı 867 mbps, pratikte bunun %60'ını falan ancak alırsınız router'ın dibinde yani 500 mbps civarı olur. Dolayısıyla üstündeki ethernet portunun gigabit olmasının bir anlamı kalmıyor.

Optimum Deco x50. Daha bir geleceğe dönük olsun derseniz Be65. İkisi de 1400'leri görebilir fakat pratikte x50 gigabit portu sebebiyle 930 mbps civarında takılır, Be65 ise 1400'leri görür (multigigabit bağlantınız varsa).
+2
orient blue
(02.09.26)
Mesh dışında powerline sistemler de iyi bir çözüm.(Özellikle ikinci cihazı wifi vericisi olanlar) Alternatif olarak yazayım dedim.
+1
nhk ni youkosu
(02.09.26)
çözüm önerisi:
modemi evin ortasına al, yerden 1 metre yükseğe koy. antenler tavana dik baksın.

çözüm önerisi 2: sinyal artırıcı nedir bilmiyorum. sinyal tekrarlayıcı aldığını varsayıyorum. sinyal tekrarlayıcıyı evin ortasına, 1 metre yükseğe al, anteni tavana dik baksın. modemin de antenleri tavana dik baksınlar.

(bütün antenlerin çubuk şeklinde olduğu varsayılmıştır)

ek çözüm önerileri: yakın mesafede 5ghz, diğer odalarda 2.4 ghz kullan.
0
Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(02.09.26)
ben de aynı durumdayken deco aldım. odadaki ana modemden ethernet kablosu çektim koridorun ortasında merkezi bir yere, onu da köşeden kablo gizleme ile yaptım. kabloyu deco'ya bağlıyorsunuz tabii. mis gibi 5g wifi sahibi oluyorsunuz ve her yerden de çekmiş oluyor.
0
motosiklet burclu adam
(04.09.26)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.