Giriş
(4)

Yurt dışından ps5 pro almak

dizicolleague
Bizde 67.000 tl, oradan alırsam 47.000 civarına geliyor. Tax free ile alacağımı aldığım ve burada yüzde 30 vergimi verdiğim durum bu. Burada vergi vermesem 42 civarı olur zaten.Yanımızda getirdiğimiz mal 430 Euro üzerindeyse yüzde 30 kdv var diye biliyorum. Bunlar tek ps5 getiren biri için de geçerl
Bizde 67.000 tl, oradan alırsam 47.000 civarına geliyor. Tax free ile alacağımı aldığım ve burada yüzde 30 vergimi verdiğim durum bu. Burada vergi vermesem 42 civarı olur zaten.

Yanımızda getirdiğimiz mal 430 Euro üzerindeyse yüzde 30 kdv var diye biliyorum. Bunlar tek ps5 getiren biri için de geçerli mi acaba geçen veya taktik veren olursa memnun olurum.

Almanya'dan alacağım.
+1
dizicolleague
(3 saat)
kendine alabilirsin vergisiz. herhangi bir problem yaşamadan da getirirsin. yani ben yaşamadım. kutusu vs hepsi duruyordu. bazıları kutuyu aç hatta kutudan çıkar fln demişti ama etiketini bile sökmeden getirdim ben valizin içinde
+1
bravoteam
(3 saat)
yuzde 30 kdv diye bir kavram yok.
0
baldur2
(3 saat)
400€ gibi bir miktardan sonra aldığınız ürünler için KDV ödemek durumundasınız gümrük kurallarına göre.

Ama takan yok. Hiç de duymadım. Siz sadece kendiniz için 1 tane getirin, bir şey olacağını sanmıyorum, ben de yaşamadım problem.

Ama kötüye kullanmaya çalışırsanız (satmak amacıyla almak/ 2 tane gibi şüpheli durumlar) hiç acımazlar.
+1
substituent
(3 saat)
Selamlar

Sorunuzun resmi yanıtını şurada bulabilirsiniz. ticaret.gov.tr Gerisi havalimanındaki görevlilerin inisiyatifine kalmış bir durum ama kişisel kullanım için getirilen bilgisayar, tablet, konsol vb. vergiden muaf diye biliyorum. En olmadı kutusundan çıkartıp koyun bavulunuza.
0
burka
(2 saat)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.