Giriş
(6)

Matt Damon Nasıl Bir Oyuncu?

burka
SelamlarBen Matt Damon'ı Good Will Hunting (Can Dostum), Rounders(Tutku Ağı), Er Ryan'ı Kurtarmak filmleriyle tanıdım ve hep çok beğenmişimdir. Belki doğrudan onun oyunculuğu değil ama yer aldığı filmler hoşuma gitmiştir. Öte yandan bazen filmler ile ilgili okuduğum zaman "Matt Damon hariç diğer oyu
Selamlar

Ben Matt Damon'ı Good Will Hunting (Can Dostum), Rounders(Tutku Ağı), Er Ryan'ı Kurtarmak filmleriyle tanıdım ve hep çok beğenmişimdir. Belki doğrudan onun oyunculuğu değil ama yer aldığı filmler hoşuma gitmiştir. Öte yandan bazen filmler ile ilgili okuduğum zaman "Matt Damon hariç diğer oyuncular çok başarılıydı" filan gibi yorumlar görüyorum. Bu yüzden de insanların neye istinaden böyle dediğini, yorumlarının temelini merak etmeye başladım. Sizin görüşünüz nedir?

Teşekkürler
📊 Matt Damon Oyunculuğu
0
burka
(2 saat)
iyi ya da kötü diyemiyorum ama temiz çocuk tipi dolayısıyla yalnızca belli rollere gittiği açık. yani oynadığı rollerde iyi ama çeşitliliği olmadığından, sınırları zorlayan bir oyuncu da diyemeyiz bence.
0
lil siztah
(2 saat)
Tom cruise'un tropic thunder'daki rolü gibi çok beğendiğim bir konuk oyunculuğu vardır matt damon'ın eurotrip filminde.
0
yadigar
(2 saat)
Odysseus’u oynamaya uygun muydu tartisilir. bana hep iyi aile babasi rollerini cagristiriyor, o yuzden odysseus olarak olmadigi kadar ahlakli ve kefaret borcunu odeyen bir tip ortaya cikmis. onun disinda iyi ya da kotu diyemem, role bagli biraz da. genel olarak kendisini severim.
0
eileengray
(2 saat)
Matt damon sektörün desteklediği risksiz oyunculardan. Bu yüzden bir sürü popüler filmde oynuyor demek ki iyi oyuncu algısı yaratıldı
0
grimavi
(2 saat)
jason bourne serisi bile yeter. izlemediyseniz izleyin.
martian'da da çok iyiydi.
+1
jelly bear
(2 saat)
good will hunnting arkasından the talented mr. ripley filminde oyunculuk şovu yapmış birine popüler olduğu için iyi filmlerde oynuyor demek haksızlık olur bence. Departed filmi çok popülerdi evet ama o filmde de iyi oyuncu olmasının getirdiği popülerlik sayesinde rol bulmuştu. Bunlar birbirini besleyen şeyler.
+1
thracia
(52 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.