Giriş
(7)

Arnavutköy mü Başakşehir mi?

sirisum
İgada çalışan evli, cocuksuz biri için (2+1 ariyoruz) bu iki bölgeden hangisinde ev tutmak mantıklı olur? Kira max 50.000 tl verebilirim. Artilari eksileriyle yardimci olursaniz cok sevinirim
İgada çalışan evli, cocuksuz biri için (2+1 ariyoruz) bu iki bölgeden hangisinde ev tutmak mantıklı olur? Kira max 50.000 tl verebilirim. Artilari eksileriyle yardimci olursaniz cok sevinirim
-2
sirisum
(21.08.26)
Göktürk de alternatif olabilir
0
cccbehzatccc
(21.08.26)
Göktürkte uygun daire yok maalesef hocam bu bütçeyle
0
🌸sirisum
(21.08.26)
Arnavutköy çok büyük bir bölge aslında. Güzel mahalleleri var yeşillik doğası olan. İyice arastirin.
Taşoluk milkent bölgesi
Karaburun
Gibi yerler ama fiyatları bilmiyorum
0
egerbiryolcu
(22.08.26)
göktürk kemerburgaz iyi, olmazsa başakşehir. arnavutköy en son düşünce olsun. eğitim seviyesi düşük ve çok muhafazakar bir bölge.
0
biravekahve
(22.08.26)
İga daki işinize ne kadar devam etme durumumuz var, çıksanız/çıkışınız verilse aynı iş alanında yakın çevrede iş bulabilir misiniz?
Ben işe yakın olsun diye ev aldım ,3 ay dolmadan işten çıkarıldım neredeyse.hadi ben bekarım,sen evlisin ve çocuk sahibi olma potansiyelin de var.ortalama uzaklıkta daha merkezi bir yer öneririm mümkünse
0
denizciman
(22.08.26)
Hocam kamu gorevlisiyim ve 10 yil buradayim @denizciman
0
🌸sirisum
(23.08.26)
Kamu görevlisi için Arnavutköy iyidir. Muhafazakar evet. Ama Başakşehir de muhafazakar. Fatihte görmediğim kadar çarşaflı insan gördüm gittiğimde. Hangisinde merkezi kiralar daha uygunsa orayı seç hocam. Arnavutköy'de ev fiyatları 2-3 sene önce nispeten daha uygundu. Göktürk vs. Memur maaşıyla zor. DHİM kadrosunda çalışıyorsanız bile gereksiz olur.
-1
jackyr
(23.08.26)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.