Giriş
(5)

Dyson kablosuz süpürge kullanıcılarına

harmanyeri
Merhaba- Motor/batarya sorunu veya parça kırılması gibi önemli bir arıza yaşadınız mı?- Yaşadıysanız servis deneyiminiz nasıldı? - Bu durum satın aldığınıza pişman olmanıza neden oldu mu?- Her şeye rağmen genel olarak memnun musunuz?V8'in yenilenmiş versiyonu olan V8 Cyclone'u almayı düşünüyorum.not
Merhaba

- Motor/batarya sorunu veya parça kırılması gibi önemli bir arıza yaşadınız mı?
- Yaşadıysanız servis deneyiminiz nasıldı?
- Bu durum satın aldığınıza pişman olmanıza neden oldu mu?
- Her şeye rağmen genel olarak memnun musunuz?

V8'in yenilenmiş versiyonu olan V8 Cyclone'u almayı düşünüyorum.

not: mevcut cevapları onaylamış olsam da yeni cevaplarınızı beklerim
0
harmanyeri
(2 saat)
tetik icindeki mekanizma kirildi. servisle ugrasmadik, kendimiz tamir ettik.
normal süpürge iste.
0
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(2 saat)
servisi rezalet bence. hava temizliyici için konuşuyorum.

1 sene önce sattığı yeni model piyasadan kalkmışmış.

paramızı verdiler de kurtulduk.
-1
kveldulv
(2 saat)
evin tek süpürgesi olarak yetersiz (gen5); çünkü bazı iri parçaları, dip köşeyi, yeterince iyi almıyor. halı başlığının rulosunu tutan plastik mil, aldığımız ay içinde kırıldı (tanıdığım herkesinki bir noktada kırıldı); vatsap'tan görüntülü görüşmeyle bakıp yenisini gönderdiler. son soruya "eh işte" diyebilirim.
+2
lil siztah
(2 saat)
Motoru tekliyordu. Aradık, görüntülü konuşma başlattılar. Arızaya baktılar ve yeni başlık gönderdiler. Memnunum.
0
Simrug
(1 saat)
temizliğinden şikayetçi arkadaş normal süpürgelerde toz haznesini değiştirirdik biterdi diyo, detaylı temizlemeyince çekiş düşüyormuş %50 geçen bende sordum memnun mu diye sadece temizliği zor dedi.
ek olarak evinde robot süpürgesi var arada kullanıyor derin temizlikte
0
eja
(43 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.