Let’s continue in English
Çiçeği burnunda yeni mezun sayılabilirim. Başvurduğum tüm pozisyonlarda ingilizce aranıyor. Dil mülakatı için ise ya yapay zeka araçları ya da ingilizce eğitmenler kullanılıyordu. Yaklaşık 150 başvurumundan sadece birinde ik da birim yöneticileri de mülakatı İngilizce yaptı. Ekşide lets continue in
Çiçeği burnunda yeni mezun sayılabilirim. Başvurduğum tüm pozisyonlarda ingilizce aranıyor. Dil mülakatı için ise ya yapay zeka araçları ya da ingilizce eğitmenler kullanılıyordu. Yaklaşık 150 başvurumundan sadece birinde ik da birim yöneticileri de mülakatı İngilizce yaptı.
Ekşide lets continue in English muhabbeti çok gördüm. Eskiden bu işler (2015 zamanlarında) nasıl oluyordu? İk mı yapıyordu? Birde neden bu kadar popüler o zamanlar herkes ingilizce konuşuyordu da günümüzde mi konuşan azaldı?
0