Giriş
(4)

Buzlukta yemek saklamak

yenibirgüzelnick
Tavuk yemeği ve bulgur pilavı çok fazla yapmıştım buzluğa koydum. Eşim şiddetle karşı çıktı hem zehirleniriz hem de tadı kötü olur diye. Daha önce deneyen var mı? Ben zehirleneceğimi sanmıyorum ama tadı berbat mı olur?
Tavuk yemeği ve bulgur pilavı çok fazla yapmıştım buzluğa koydum. Eşim şiddetle karşı çıktı hem zehirleniriz hem de tadı kötü olur diye.
Daha önce deneyen var mı? Ben zehirleneceğimi sanmıyorum ama tadı berbat mı olur?
0
yenibirgüzelnick
(1 saat)
tabi ki zehirlenmezsiniz. buzluk zaten bunun için var. yine de 2-3 ay içinde tüketmek gerekiyor sanırım pişmiş yemekleri.
pişmiş tavuk atmadım ama bulgur, etli nohut vs attığım çok oldu buzluğa. tadı taze pişmiş yemek tadı gibi olmuyor ama yeniyor tabi ki. çöpe gitmesinden iyidir.
+1
elorelia
(1 saat)
bi şey olmaz
0
jelly bear
(1 saat)
piştikten sonra buzluğa koyup tekrar ısıtıp yenilir, ama tekrar ısıttıktan sonra tekrar buzluğa konulmaz.
tadıda kötü olmaz iyice kapatılmış kapta buzluk kokusu sinmeden saklanırsa, en fazla tavuk yemeği biraz fazla sulanır ısınınca tadı seyrelir.
0
eja
(11 dk)
porsiyonlara bölerek atarsanız daha iyi olur, hepsini tek seferde ısıtırsanız tekrar kullanma imkanı kalmaz.
0
duyulmasi gerektigi kadar
(6 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.