Giriş
(8)

ABD'den ne getirebilirim

faberkastelli
Eylül ayında iş için ABD'ye gideceğim. Türkiye'den ucuz olan, ihtiyacın varsa şunları ordan al diyebileceğiniz ürünler neler? Telefon hariç taşıyabileceğim her şey olur.
Eylül ayında iş için ABD'ye gideceğim. Türkiye'den ucuz olan, ihtiyacın varsa şunları ordan al diyebileceğiniz ürünler neler? Telefon hariç taşıyabileceğim her şey olur.
0
faberkastelli
(10.08.26)
www.amazon.com

erkek tipi saç dökülmesini durduran tek şampuan. orjinali sadece amerika'da satılıyor. avrupa'da satılanların etken maddesi farklı. ben saç ektirdim kurtduldum ama bir zamanlar tr'de çok aramıştım yoktu. 2 lt alsan burada güzel fiyata satarsın.
0
HellKeePer
(10.08.26)
Ben her gittiğimde nike outlete uğruyorum.
0
kumandanim
(10.08.26)
Benzer soruyu ben de sormustum ama spesifik bir urun bulamamistim. Gidip gordugum ihtiyacin neyse onu al, zaten her sey daha ucuz ve daha kaliteli.

Eger kilik kiyafet dusunursen sehir dislarinda outlet kasabalari var, oralara gidebilirsin. Sehir icinde de Macy's magazalarinda bol cesit oluyor.

Elektronik icin BestBuy gibi yerler markalarin kendi magazalarindan daha uyguna satabiliyor donemine gore, mesela Apple urunu alacaksan (telefon haric demissin ama kulaklik olur, laptop olur, tablet olur vb) BestBuy ya da online Amazon'a bakabilirsin.
0
sertac akin
(10.08.26)
saat.
elektronik. ikisinin birleşimi elektronik saat.
spor kiyafetleri, columbia vb.

tjmaxx ross marshalls indirimde ne varsa kıyafet ihtiyaca göre.

kadınlar için çanta erkek için de olabilir samsonite vb, kozmetik, victorias secret türkiyedeki penti ayarında fiyatları.

bavul, doldurup geri götürmek için kullanmak için.
0
kveldulv
(10.08.26)
Smart Dose Pure Himalayan Shilajit minnacık paket 15-20 dolar.
0
gabe h coud
(10.08.26)
kış geliyor, güzel mont, bot vb. ihtiyacım ne varsa onlara bakardım.
0
duyulmasi gerektigi kadar
(10.08.26)
ross, marshall, tj-max, burlington

bu mağazalarda iyi markaların indirimli ürünleri oluyor, ürün yelpazesi de baya geniş. ihtiyacınıza yönelik bi şeyler bulursunuz
0
mezzosprite
(10.08.26)
columbia ürünleri tr'de nedense aşırı pahalı. oradan alıp burada satabilirsin.
0
duyuruuser
(10.08.26)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.