(5)
panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü
elimizdeki fazla kartları takas edip eksiklerimizi tamamlayabileceğimiz bir platform, bir grup, bir komünite var mıdır acaba?ankara tercih sebebi, değilse online da olur. biz elimizdeki eksikleri söyleyelim, elinde olanın eksiği bizde varsa takas edelim vs. vardır di mi, nasıl oluyor bu işler?
elimizdeki fazla kartları takas edip eksiklerimizi tamamlayabileceğimiz bir platform, bir grup, bir komünite var mıdır acaba?
ankara tercih sebebi, değilse online da olur. biz elimizdeki eksikleri söyleyelim, elinde olanın eksiği bizde varsa takas edelim vs.
vardır di mi, nasıl oluyor bu işler?
0
Burada bir tek ben ve @nundu var takas yapan. İstanbul’da çok fazla etkinlik vardı geçen ay, whatsapp gruplarından duyuruluyor. Kesin Ankara için de olmuştur/oluyordur. card houselara bakmak lazım. Biz bitirdik böyle 2 takasa giderek.
0
son zamanlarda sadece albümleri alıyorum ama daha önceki albümlerden eksikleri olan varsa bendeki fazlalıklara bakabilirim.
0
Biz bitirdik albümü. Takas yoluyla da çok güzel insanlarla tanıştık.
Telegram grubunda bir sürü kişi var ama ilk önce şu siteden elindekileri ve eksik stickerları girmelisin buradan takip kolay oluyor ve eşleşiyorsun.
stickertracker.ioAnkara telegram grubu
t.me
0
Bu arada elimde kolalar var fazladan. Nundu, bart ve kibritsuyu, size gönderebilirim.
0
Şimdi gördüm başlığı
Ben de geçen hafta itibariyle bitirdim albümü, sadece coca cola stickerları kaldı ama onlara da çok heves etmiyorum şu an. Belki ileride eksik sticker siparişi ile Avrupa'dan birine sipariş verdirebilirim :D
@kibritsuyu
telegram grupları var, whatsapp grubu da varmış sanırım ama onu görmedim. Bi de SwapMap diye bir uygulama var. @Hallegadola'nın dediği siteyle beraber o uygulamaya da eksik ve fazlalarınızı girmenizi tavsiye ederim. Çevrenizdeki kişilerin listesine ulaşmanızı sağlıyor işinize yarar.
+1