(2)
Sol kulağım sese karşı hassas ve gürültüye maruz kalınca çınlıyor. Bu rahatsızlığı önlemenin bir yolu var mı?
Özellikle stresli zamanlarda çok daha hassas hâle geliyor.Ne bileyim kulak içine yerleştirilecek bir aparat falan vardır belki?Aynı sorunu yaşayanlar ne yapıyor (çözüm olarak)?
Özellikle stresli zamanlarda çok daha hassas hâle geliyor.
Ne bileyim kulak içine yerleştirilecek bir aparat falan vardır belki?
Aynı sorunu yaşayanlar ne yapıyor (çözüm olarak)?
0
geçmiş olsun. eğer çınlamaya eşlik eden titreme de varsa buna tinnitus deriz. hayır tinnitusun kesin bir çözümü yok.yapman gerekenler ise. başta kıyafetlerin hatta çorapların bedenini sıkmayacak. lastikli çorap kullanmaktan kaçın. bir süre hatta uzunca süre müzik veya ses kulaklığı asla kullanma. çınlama dediğin tinnitusun bir frekans değeri var. normalde odyo merkezinde sessiz oda da bu ölçümü yaparız. ancak evde bilgisayar karşısında kendinde yapabilirsin. youtube açarak "tinnitus frequancy" yazarak gelen videolardan birine tıklayarak ( ki o sırada çınlaman olmalı ) teste başla. belli saniyelerle frekanslar verecek hoporlör. 2 saniyede bir frekans değeri değişecek. nihayetinde öyle bir frekansa gelecek ki çınlamanın kesildiğini görecek his edeceksin. işte o frekans değeri senin çınlamanın nedenini ve çözümünü doktoruna gösterecek değerdir.
0
tinnitus varsa bu önereceğim ürün işe yaramaz (hatta tam tersine etki yapabilir) ama ses filtreleme/kısma için bu loopları kullananlar var:
us.loopearplugs.com
0