Giriş
(2)

Döviz bozdurma

Chips
Merhaba yaklasik 50k dolar bozdurmam gerekiyor. Yuksek miktarli olunca bankalar doviz burolarina yakin bi kur verebiliyor mu ? Cunku doviz burolarina gore cok dusuk kaliyor. Doviz burosu olarak Istanbul'da nereyi onerirsiniz ? Torba torba nakiti tasimak da bi yandan istemiyorum, guvensiz geliyor.. S
Merhaba yaklasik 50k dolar bozdurmam gerekiyor. Yuksek miktarli olunca bankalar doviz burolarina yakin bi kur verebiliyor mu ? Cunku doviz burolarina gore cok dusuk kaliyor. Doviz burosu olarak Istanbul'da nereyi onerirsiniz ? Torba torba nakiti tasimak da bi yandan istemiyorum, guvensiz geliyor.. Sıkintisiz ve normal kurdan bu parayi nasil bozabilirim simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler.
0
Chips
(3 saat)
Nuru Osmaniye caddesinde Dünya katılım bankası var. Girişi döviz ofisi. Hakan altın'ı soluna al biraz ileride sağda görürsün.

Tabela kurları hepsinden avantajlı
0
hebanon
(2 saat)
kadıköy boğada karaktekin iş merkezi var oraya gir en alt kata in. kapalıçarşı kurundan 4-5 kuruş farkla bozdurabilirsin. senin miktarında pazarlık etme şansın da var.
0
orpheus
(1 saat)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.