Giriş
(5)

Saç kestirme sıklığı

arbre
Erkeklere soruyorum ama kadınlar da kadın olduklarını belirterek yazabilir. Ayda 1 saç kestirmek normal mi? Uzayınca bana kötü geliyor. 3 haftada 1 abartı mı olur? Ayda 1 iyi mi?
Erkeklere soruyorum ama kadınlar da kadın olduklarını belirterek yazabilir. Ayda 1 saç kestirmek normal mi? Uzayınca bana kötü geliyor. 3 haftada 1 abartı mı olur? Ayda 1 iyi mi?
0
arbre
(3 saat)
Herkesin uzama hızı baska
0
Sattva
(3 saat)
Ayda bir normal. Ben evde kesiyorum genelde 40 günde bir oluyor galiba
0
Topalordek
(2 saat)
Herkesin uzama hızı farklı.
Ben 3 haftada bir yapmaya çalışıyorum ama max 4 hafta.
Kısacası bu saçının tipine, kesim şekline ve genel hıza bağlı.
0
logisticsmanager
(2 saat)
3. haftadan sonra yanlar basıklaşıyor o görüntüyü sevmediğim için 3. haftaya gelince kestiriyorum ama ayda 1 de olabilir size kalmış
0
anlamsiz geliyor
(2 saat)
6-8 haftada bir.
0
put it in your appropriate place
(36 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.