Daha once karsilikli park edip sokaga girisi engelleyen araclari sikayet ettim fotograflari da var diye trafik subeye ilettik size ulasip fotograflari isteyecekler dediler aylar gecti arayqn soran yok. gecen trafikte tek serit baglanti yolunda enayi gibi yarim saat sira bekledigimiz yerde seridi cif
Daha once karsilikli park edip sokaga girisi engelleyen araclari sikayet ettim fotograflari da var diye trafik subeye ilettik size ulasip fotograflari isteyecekler dediler aylar gecti arayqn soran yok. gecen trafikte tek serit baglanti yolunda enayi gibi yarim saat sira bekledigimiz yerde seridi ciftlemeye calisirken sikistiran ilerde yola baglanmami engelleyen arabayi sikayet ettim hem sikistirdigi hem ofset ihlali yaptigi goruntuler elimde mevcut 155 ayni seyi soyledi. 2 saat sonra tekrar arayip boyle bir ihbarda bulunmustum durumu nedir dedigimde size ulasacaklar dendi iki gundur yine haber yok. Daha once sikayette bulunup bir donus alan oldu mu?
Bu boyle isliyorsa hicbir yerde trafik beklemem gecebildigim her yerden basip giderim o zaman bu mu durum?
-2
ceann deas (19.07.26)
Ben şikayetler konusunda bildiğiniz emekli amcalar gibiyim. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam yetkili ve gerekli mercilere şikayetimi yapıştırır geçerim. Mesela evimin alt sokağında bir otel var, malum sen'e ait bir otel (sarı sendika) bu otel kaldırımları bayağı bildiğiniz otopark gibi kullanıyor, yola inmek durumunda kalıyoruz. Üç gün üst üste 112 üzerinden şikayet edip sonuç alamayınca fotoğraflarla beraber Cimer üzerinden şikayet ettiğimin ikinci gününde günde 7-8 defa trafik polisi köşebaşında beklemeye başlamıştı. Akp'nin en iyi yaptığı iş Cimer olabilir. İhbarlarınızın bir sonuca varamadığını düşünüyorsanız cimer internet üzerinden ilgili kurumu şikayet edip, telefon ihbar saatlerinizi belirten uygun bir metinle bununla ilgili yapılmış tüm eylemleri tarafınıza yazılı olarak bildirilmesini isteyin. O mıntıkaya bakan karakol/trafik şubeyi nasıl köşeye sıkıştırıyor üst birim keyifle izleyin.
Ben devlet memuruyum. Hiç kimse yoğunluğu bahane edip vazifesini eksik yerine getirmenin bedelini ödememezlik yapamaz. Ya insan gibi işini layıkıyla yapacak ya da istifa edip ne hali varsa görecek. Devlet memuru devlete dolayısıyla halka hizmet için maaş alır. Salla başı al maaşı hukuken ve vicdanen kabul edilemez.
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.