bence karmaşık bi soru, umarım anlatabilirim, bi bilen cevaplayabilirse çok sevinirim..bi yetişkin çocuğunu almak için bi yere gidecek, aynı uçakla geldiği yere dönmek istiyor, başka pek seçeneğin olmadığı küçük bi şehir. uçak 17:45'te inip 18:25'te tekrar kalkıyor.1. bu durumda yetişkine sağlanabil
bence karmaşık bi soru, umarım anlatabilirim, bi bilen cevaplayabilirse çok sevinirim..
bi yetişkin çocuğunu almak için bi yere gidecek, aynı uçakla geldiği yere dönmek istiyor, başka pek seçeneğin olmadığı küçük bi şehir. uçak 17:45'te inip 18:25'te tekrar kalkıyor.
1. bu durumda yetişkine sağlanabilecek bi kolaylık var mı çıkıştan çıkıp girişten tekrar girmeye uğraşmaması için? uğraşmakta sorun yok da yetişemezse diye.
2. çocuk normalde yalnız seyahat edemeyecek yaşta, 6-7 gibi, bu çocuğu diğer ebeveyni havaalanına getirip durumu açıklarsa uçak kapısına kadar tek başına ya da biletsiz ebeveyniyle gitmesine izin verilir mi diğer ebeveynle orda buluşsa?
önemliyse ajet.
teşekkür ederim şimdiden
0