Sorum daha çok tıp, veterinerlik, eczacılık, mühendislik gibi stajı, laboratuvarı bol olan, görece girmesi de okuması da zor kabul edilen bölümler için.Doğrudan kendi yaşadığınız veya şahit olduklarınız, bildikleriniz üzerinden konuşursak çok daha iyi olur gibi geliyor.Kamuda çalışıyor olsa ayrı de
Sorum daha çok tıp, veterinerlik, eczacılık, mühendislik gibi stajı, laboratuvarı bol olan, görece girmesi de okuması da zor kabul edilen bölümler için.
Doğrudan kendi yaşadığınız veya şahit olduklarınız, bildikleriniz üzerinden konuşursak çok daha iyi olur gibi geliyor.
Kamuda çalışıyor olsa ayrı dert özelde çalışıyor olsa ayrı dert.
Stajlar, sınavlar falan derken nasıl oluyor da ne işten olup ne okuldan atılıp bir şekilde mezun oluyorlar?
Ben çoğu dersin hocasını görmeden mezun oldum hem de iki bölümden ama biri iibf biri fen edebiyat bölümüydü. Sınava gitsem yetiyordu.
Şimdi çalışıyorum (kamu). Bu yıl da yks girdim. Fena da beklemiyorum ama bunu nasıl yürüteceğim konusunda hiçbir fikrim yok.
Bir gün değil ki idare etsinler. Kaldı ki zaten çok idare edecek tipler değiller.
Nasıl oluyor, yapanlar nasıl yapıyor?
0