Giriş
(5)

ekmek yapma makinesi

scudman1
fırından ne farkı var bunun? fiyatlara baktım baya pahalı. işe yarıyor mu yoksa bir süre sonra kullanılmayacak bir alet mi?
fırından ne farkı var bunun? fiyatlara baktım baya pahalı. işe yarıyor mu yoksa bir süre sonra kullanılmayacak bir alet mi?
0
scudman1
(11.07.26)
15 sene önce aldığımdan bu yana dışardan ekmek satın almadım.
Pandemide insanlara bir heves gelmiş, kapışılmış, ürünün fiyatı birkaç kat artmıştı.
Alanların %95i üçbeş kullanıp mutfaktaki en ücra rafa tıkıştırıyor.
İştediğin her şeyle, istediğin katkılarla, gözün göre göre, içine sine sine, el değmeden ekmek yapabiliyorsun. Harika bir şey.
+1
Mirket
(11.07.26)
Kullanım durumu size bağlı, ihtiyaç olduğu için mi almak istiyorsunuz yoksa heves mi ettiniz.
Birçok kişinin alıp sonra kullanmayı bıraktığı airfrey bizim evde hala çok kullanılır mesela.

Fiyatlarını bilmiyorum ama bir heves alıp kaldıranlar belki ikinci el sitelerine koymuştur daha uyguna denemek için ilk etapta belki bir şey alınabilir.
+2
mutekebbir
(11.07.26)
farkı kolaylığı. şöyle ki, ekmek makinesine un su tuz neyle yapacağın ekmek tüm malzemeleri dolduruyorsun, o senin yerine yoğuruyor mayalıyor pişiriyor hazır hale getiriyor. senin için makarna yapmaktan farksız oluyor (basitlik anlamında).
yoksa hamuru yoğurman, mayalaman, sonra tekrar mayalaman vb bir sürü süreci var. fırında yapabilirsin tabi ama zamanın varsa ve her aşamasında ilgilenebileceksen.
yani tamamen ihtiyacına bağlı. her gün evimde ekmeğimi kendim üreteyim ara ara değişik şeyler deneyeyim diyorsan al.
+1
neira
(11.07.26)
Tüplü sac üstünde bazlama yapmaman için bir illüzyon sadece . Gereksiz bir masraf . Tıpkı airfriyer gibi :
www.facebook.com

"New" yazan her şeye sazan gibi atlamakta üstümüze yok .
İnsan biraz uzakta durur, temkinli olur izler, yorumlara bakar , dezavantajları görür .
İçi bom boş anakartsız iPhone 40 çıksa orijinal fabrikasından"e hatıraa" diyerek alacak kimseler bile çevremizde var .
Bu tipler lansman zamanı görünürler. Potansiyel olarak ise her zaman varlar.
-1
diyecevaplandı
(11.07.26)
Videodaki adam, babasının 3+1 evinde oturan ve oda büyüklüğündeki kapalı mutfakta annesinin yaptığı yemekleri yiyen bir mühendis olmalı.
Konudan bihaber yani.
Artık insanlar 1+1 açık mutfak evlerde oturmaya başladılar. Mutfak denen olay salonun küçük duvarına yapılan bir tezgahtan ibaret ve bu tezgaha o kocaman fırınların sığmaması sonucu ortaya çıkmış ihtiyacın ürünü Airfryerler. Ve artık bütün gün evde oturup yemek yapan anneler olmadığı için pratik ve kısa sürede iş gören ürünlere olan ihtiyacın ürünü.
Videodaki büyük resim görücüsünün annesine pek işlevsel gelmemiş olabilir ama ben pandemiden bu yana haftada en az üç gün çalıştırıyorum aleti.
Bir de piyasa doygunluğunu ürünün gereksizliğine bağlamış. Örneğin şu an Avrupada klimaların kapışıldığı söyleniyor. Herkes alınca satışlar durma noktasında yavaşlayacaktır. Bunu klimanın gereksizliğine bağlayabilmek için videodaki adamın zeka seviyesinde olmak gerekir bence.
+2
Mirket
(11.07.26)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.