Giriş
(5)

Özel sağlık sigortası mı?

benimkibu
annem için yaptırmak istiyorum ama bu konuda HİÇ fikrim ve bilgim yok. normalde çok ucuza halledebilecekmişim ama hiç anlamadığım bir iş olduğu için kesin kazıklanacakmışım gibi bir his var içimde.Nereye bakmamı önerirsiniz?Poliçeleri karşılaştırdığımda nelere dikkat etmem gerekir? Özel sağlık sigor
annem için yaptırmak istiyorum ama bu konuda HİÇ fikrim ve bilgim yok. normalde çok ucuza halledebilecekmişim ama hiç anlamadığım bir iş olduğu için kesin kazıklanacakmışım gibi bir his var içimde.

Nereye bakmamı önerirsiniz?

Poliçeleri karşılaştırdığımda nelere dikkat etmem gerekir?

Özel sağlık sigortası için ne kadar öderim?

İmdat.
0
benimkibu
(1 saat)
Şirketim Bupa Acıbadem yaptırıyor. Fiyat bilmiyorum ama çoğu hastanede geçerli. Tavsiye ederim.
-1
arbre
(52 dk)
Anneninizin yaşına bağlı olarak yapmayabilirler, belli bir yaşın üzerinde yapmıyorlar. Öncelikle bunu öğrenip kafa yormanızı öneririm
0
gadlemler
(41 dk)
nippon tamamlayıcı var sağlık sorunu olsa da yapıyorlar daha pahalı tabi normale göre, belli hastanelerde geçiyor
0
monicapp
(32 dk)
Tamamlayıcı sağlık sigortası var, SGK varsa yapılabiliyor ancak geçmişten gelen rahatsızlıklara bağlı durumları ödemiyor. Geçmiş hastalıkları da kapsayan sağlık sigortaları için 70-80k gözden çıkartmak lazım. Belli bir yaşın üzerine de yapılmayabiliyor 75 ya da 80 yaş üzeri poliçeden poliçeye değişebiliyor.
0
huzurlarinizda huzursuzluk
(24 dk)
allianz ya da anadolu hayat’a bakın.
0
eileengray
(13 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.