Giriş
(1)

Ibana para atma

bussuru1
Bizim mahalle berberine normalde nakitim yoksa iban hesabına atarak ödeme yapıyorum. Bugün dedi ki bende para var yatıramadım hesabıma sen bana tıraş ücreti olan 600 değil de 2000 at ben sana 1400 vereyim. O an boşluğa geldi attım. Açıklama da yazmadım dekonta. İçime kurt düştü şimdi. Sorun olur mu
Bizim mahalle berberine normalde nakitim yoksa iban hesabına atarak ödeme yapıyorum. Bugün dedi ki bende para var yatıramadım hesabıma sen bana tıraş ücreti olan 600 değil de 2000 at ben sana 1400 vereyim. O an boşluğa geldi attım. Açıklama da yazmadım dekonta. İçime kurt düştü şimdi. Sorun olur mu bu işlem
0
bussuru1
(3 saat)
2000 lira para değil artık, hiçbir şey olmaz. Saç sakal olmuş berberde 1000 lira. Belki üstüne bir de ilave bişey satın aldın. Berberin kendi hesabıysa hiç düşünme bile.

Açıklamasız havaleler, kişiye borcunu geri ödemek olarak kabul ediliyor. Berbere borcunu ödedin. Bitti gitti.

Başkasına yollasan başkasından gelse falan risk var tabii ki. Ona asla girme. Berberi salla.
0
lazor
(3 saat)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.