Giriş
(3)

bir kadinin kalbini kirarsam bana zarari olur mu?

huseyin3
kadin benim onu tam sevmedigimi sezdi, araya mesafe koydu.gercekten seviyorsan mesafeyi aş yoksa uzak dur diyor.ben mesafeyi asacam, yalan soylemeyecem ama o evlilik beklerken ben onu terk edecem. o benim kalbimi kirdi. ben de onunkini kircambana bir zarari olur mu?kadinin bana verebilecegini alip g
kadin benim onu tam sevmedigimi sezdi, araya mesafe koydu.
gercekten seviyorsan mesafeyi aş yoksa uzak dur diyor.
ben mesafeyi asacam, yalan soylemeyecem ama o evlilik beklerken ben onu terk edecem. o benim kalbimi kirdi. ben de onunkini kircam

bana bir zarari olur mu?

kadinin bana verebilecegini alip gidicem. kadini sevecem. yani ben kadini sevmezsem onun bana verdigi sevgi ne isime yarayacak. ama yine de gidicem. kadinin gecmisi ve yasi ve vucudunun softlugu bana tam uygun degil.
-4
huseyin3
(3 saat)
kaç yaşındasın?
0
biseysorucam
(2 saat)
biyolojik yas = x
yasanmislik acisindan yas = x-10 belki
0
🌸huseyin3
(2 saat)
Ya huseyin sagdan git artik abicim sal şurayı.

Bu duyuruyu yazarken satranç oynadığını sanmışsın ama tavla zarı atmışsın.
0
duster
(2 saat)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.