Giriş
(3)

Eskisehir mercimekli bukme

narod
Sevgili Eskisehir gurulari,Yarin Eskisehir'e 1 gecelik bir ziyaretim olacak. Seneler once orda bi yerden mercimekli bukme yemistim, Eskisehir'de nereden alabilirim? Tavsiyeniz var midir? Hashaslisi da meshur sanirim. Onu da alicam.Onun disinda Eskisehir'le ilgili sunu almadan, yemeden donme dedigini
Sevgili Eskisehir gurulari,

Yarin Eskisehir'e 1 gecelik bir ziyaretim olacak. Seneler once orda bi yerden mercimekli bukme yemistim, Eskisehir'de nereden alabilirim? Tavsiyeniz var midir? Hashaslisi da meshur sanirim. Onu da alicam.

Onun disinda Eskisehir'le ilgili sunu almadan, yemeden donme dediginiz tavsiyeleriniz varsa beklerim
+1
narod
(3 saat)
Hocam, Eskişehir'de değil de Afyon'da olmasın o.
Haşgeşli mercimekli bükme olayı Afyonundur da.
0
Mirket
(1 saat)
Eskisehir'de de yapiliyor ve satiliyor. Memnun kaldiklari pastane/firin tavsiyesi olan arkadaslar yazabilir mi?
+1
🌸narod
(1 saat)
sanırım hasan usta'dan bükme bulabilirsin veya tarihi odunpazarı fırını.

karakedi bozası. eğer bu mevsimde hala yapıyorlarsa.

met helvası. (hamamyolunda tanınmış helvacı ve onun yanındaki diğer dükkanlari hepsi aynı güzel)

haşhaşlı. bazı ekmek fırınlarında bulabilirsin. doktorların arka caddesinde bir fırında vardı adını unuttum. cevizlisi de var. o dediğim yerlerde de vardı.

kırım tatar kültür çibörek evi'nde çibörek.

---
bir esesli olarak, çocukken en sevdiğim şeylerden biriydi mercimekli bükme.
0
art cat chocolate
(1 saat)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.