Giriş
(2)

Terletmeyen, yakmayan ayakkabı (Kadın)

?
Son aldığım sneaker (aldo) tabanlardan sıcak tutuyor. Alıp memnun kaldığınız casual modeller var mı? İşe giderken giyilecek. Spor ayakkabı olabilir ama olmak zorunda değil. Sandalete geçmeye henüz hazır değilim.
Son aldığım sneaker (aldo) tabanlardan sıcak tutuyor. Alıp memnun kaldığınız casual modeller var mı? İşe giderken giyilecek. Spor ayakkabı olabilir ama olmak zorunda değil. Sandalete geçmeye henüz hazır değilim.
0
?
(2 saat)
Adidas spezial, hem spor hem de şık duruyor smart casual altına. Adidas court base ve Vans da güzel. Ama bunlar uzun yürüyüşlere uygun değil.
0
Amaranta ursula
(2 saat)
grimavi
(55 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.