[]

grafikerlik-web tasarımı kurs

1- ismek'i nasıl bilirsiniz? aranızda grafikerlik ya da web tasarım için giden ya da tanıdığı olan var mı? çok şahane bir eğitim beklemiyorum. programları temelin biraz üstü olarak öğreniyim gerisini ben getiririm zaten diye düşünüyorum. yani amacım geyik olsun diye gitmek değil gerçekten öğrenmek için gidicem ama dediğim gibi bilge adam seviyesinde bir eğitim beklemiyorum. o gibi kurs yerlerine hayvan gibi para bayılmaya pek niyetim olmadığı için ismek ya da halk eğitim merkezlerindekiler ilgimi çekti. ne yapsam? bir denesem mi yoksa arkama bakmadan gaçayım mı?

2- bu soruyu kurs merkezi olarak değil de branş olarak soruyorum, sevip de kavuşamayanlara gelsin..
bilgisayar bilgim iyi sayılacak derecede microsoft office, fotoğraf kırpma ya da renk açma ve internet kullanımı ile sınırlı olduğu için bu yönde bir kursa gitmek istiyorum. her 2 kurs merkezinde de web tasarım branşı da var grafikerlik de var. web tasarıma 0 bilgiyle gidilir mi yoksa belli bir temelimin olması mı gerekir? kendimce dslr'ımla fotoğraf çekiyorum, biraz fotoşopa aşinayım o yüzden grafikerlik düşündüm ilk olarak.

özet geç lan piç'çiler için: bana 2. sorunun 2. cümlesinde yazdığım bilgisayar bilgimle bana grafikerliği mi önerirsiniz web tasarımı mı?

web tasarımı:
ismek.ibb.gov.tr
grafikerlik:
ismek.ibb.gov.tr

şimdiden teşekkürler cevap verenlere. muck.

 
birinci soruna cvp verebilirim bi iki arkadasım ceşitli branslara gitmişlerdi ve memnun kalmıslardı dersi veren kısı istekli anlatio fln demişlerdi onlari kontrol ediolarmiş fln dediydi. bu arada bilge adamda duydugum ve okuduklarıma gore öle aman aman bişey oretmiolar.evet web tasarıma 0 bilgi ile gidilir.


  • all girls dream  (26.07.10 00:28:55) 
hemen hemen hepsine sıfır bilgi ile gidebilirsin. bir sorun olmaz. ismek ya da halk eğitim kursları ise standart değil değişkendir. yani dersi veren hoca eğer iyiyse öğretir değilse elinde belgen olmuş olur ama tahminime göre hepsi de çabalıyordur.

bilge adam all girls dream'ın dediği gibi çok çok iyi değil. son olarak bir de tavsiye vereyim. ister grafikerlik-photoshop olsun, isterse web tasarımı olsun. kursta gösterilenlerle sınırlı kalırsan, fazladan çaban olmazsa veya kurs bittikten sonra bir ya da iki ay programları kullanmazsan öğrendiklerinin bir çoğunu unutursun.

ingilizce bilgin varsa, kursun yanında yabancı sitelerdeki dökümanlardan ve kaynaklardan yararlanman yararına olacaktır.

rastgele ;)
  • stephan dedalus  (26.07.10 00:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.