(5)
kız kardeşim için araba bakıyorum
polo satışı yokmuş artık türkiye'de. 1.200K civarında hangi bayan arabasını önerirsiniz? gerekirse fiyatta biraz daha yukarı çıkabilirim.
polo satışı yokmuş artık türkiye'de. 1.200K civarında hangi bayan arabasını önerirsiniz? gerekirse fiyatta biraz daha yukarı çıkabilirim.
0
Bayan arabasından kasıt b sınıfı hb sanırım. Öyle ise Yaris iyidir. Düşük km temizinden bulunursa, toyota üzmez genelde.
0
but that was just a dream
(
24.05.26)
hyundai i20. ehliyeti de genelde bu arabada aldıkları için kadın arkadaşlar seviyor genel olarak.
+1
duyulmasi gerektigi kadar
(
24.05.26)
i20 güzel fikir ama sıfır olacaksa picanto falan var o fiyatlara ama klasmanı daha aşağıda
0
Clio 4 veya 5 öneriyorum.
Hem az yakıyor, hem tce motor özellikle dünyanın en sorunsuz motorudur; asla sanayiye düşürmez. Sürücülüğe giriş için çok uygun.
0
Bence önce birkaç galeri gezip arabaların içinde bir otursun. Beğendiğine göre bakarsınız sonrasında. Ben yola Yaris diye çıkmıştım ama hiç beğenemedim, hiç aklımda olmayan Clio aldım şu an çok memnunum.
0