Selamlar. Gebelik planladığımız için jinekolog folik asite başlamam gerektiğini söyledi. Ben de biliyordum zaten. Ancak internette düz folik asit değil de mutlaka metil folat formu kullanılmalı gibi şeyler görüyorum. Öyle bir şey söylemedi. Genel bi kontrol olduğu için kullanmaya başla deyip geçti.
Selamlar. Gebelik planladığımız için jinekolog folik asite başlamam gerektiğini söyledi. Ben de biliyordum zaten. Ancak internette düz folik asit değil de mutlaka metil folat formu kullanılmalı gibi şeyler görüyorum. Öyle bir şey söylemedi. Genel bi kontrol olduğu için kullanmaya başla deyip geçti. Detaya girmedik. Bir markanın broşürünü verdi ama onunla ilgili de pek bir bilgi bulamadım. Hangisini kullanmak lazım?
0
metil folat biyoyararlanımı yüksek formu. elenatal'a bakabilirsiniz, bayağı popüler. Tek başına metil folat da Ocean'ın var.
0
kan değerlerinize bakıldı mı? şu anki folik asit düzeyiniz nasıl? ona göre de değişebilir. başka eksiklik fazlalık var mı onlara da bakılıp doğrudan prenatal vitamin de başlanabilir onlarda da folik asit bi miktar oluyor
0
Gebelik öncesi folicus sonrasında da elenetal kullandım. Ama sorsalar farkını bilmiyorum:)
0
wild honey suckle
(
23.05.26)
Eczacı daha iyi bilir bnce bu konuyu
0
turuncu tonlarda
(
23.05.26)
Bana kadın doğum doktorum günlük dozu karşılayan herhangi birini kullanabilirsin, marka farketmez demişti. Folidoce kullanmıştım
0