(3)
özel klinikte yazılan antidepresan
selamlar,özel bir klnikte dikkat dağınıklığı tespiti koydu psikiyatr. 12 seans sonunda...şimdi concerta diye bir ilaç yazmak istiyor. lakin bunu bana reçete ettiğinde ki özelde yazıyor, eczaneden aldığımda, bu ilacı kullandığım bio'amda kaydedilir mi ?yani bazı büyük şirketlere ki bazıları savunmas
selamlar,
özel bir klnikte dikkat dağınıklığı tespiti koydu psikiyatr. 12 seans sonunda...
şimdi concerta diye bir ilaç yazmak istiyor. lakin bunu bana reçete ettiğinde ki özelde yazıyor, eczaneden aldığımda, bu ilacı kullandığım bio'amda kaydedilir mi ?
yani bazı büyük şirketlere ki bazıları savunmas sanayi şirketleri vs. işe başvuracağım zaman bana engel olur mu ? teşekkürler.
0
özelde yazılmasının bir farkı yok. başvurduğun yerlerde de özellikle psikiyatrik durum değerlendirmesi görülmek istenmiyorsa sen o bilgiyi vermediğin sürece erişemezler. o ilaç kırmızı reçeteli bir ilaç da değilmiş zaten.
anksiyete ve major depresyon tanılarıyla çok fazla ilaç kullandım zamanında. hafif ilaçlar değil hepsi. uzunca bir süre hemde. hiçbir yerde çıkmadı ve işe girmemde sorun oluşturmadı. ilaç kullanmanın sorun yaratabileceği bir mesleğim yok zaten. grafik tasarımcıyım. çalıştığım her yerde de herkes birkaç ilaç kullanıyordu zaten.
---- burayı genel olarak herkes için yazıyorum ----
bu tarz psikolojik sorunların, işi engelleyebileceği veya tehlike yaratabileceği bir işe başvuracaksanız zaten başvuramayın ve kimsenin canını tehlikeye atmayın. önemli olan bu zaten, zorluk çıkmaması, zarar oluşmaması. eğer ki dikkat dağınıklığınız size veya başkasına zarar verecekse o işe girmeyin zaten.
insanlar ileride iş hayatında sorun çıkar diye psikolojik sorunlu çocuklarını psikoloğa psikiyatra götürmüyorlar ya da kendileri gitmiyorlar. ama amaç o yaaa. sorunlu kişilerin, insanlara zarar verebileceği mesleklerde çalışamıyor olması lazım zaten.
+2
art cat chocolate
(
2 saat)
e-nabızda profilden gizlenebiliyor. fakat thy pilot alımı gibi spesifik alımlarda kendi doktorlarının önünde e-nabıza girmen isteniyor. bu tür bi iş olmadığı sürece gizlersin sorun olmaz.
0
yap desem yapmazsin he
(
1 saat)
bazı psikiyatri ilaçları eczaneden reçetesiz alınabiliyor ama bu onlardan biri değil. tedavinizi olabilmek için teşhis ve ilaç sisteme geçecek; bu konuda yapacak bişey yok. okb sebebiyle zamanında oldukça ağır ilaçlar kullanmış biri olarak, hiçbir şey için tedavinizi aksatıp da kalitesiz bir hayat yaşamayı göze almanızı tavsiye etmem.
buna dikkat eden belli başlı bir kaç mesleği de yapmayıverin. zira zaten yapmamanız gerekiyor. bu konuda @art cat +1
0