Giriş
(6)

Çıkış yolum ne?

halk
Sağlık iş para gelecek sıkıntım yok. Tevazu içinde yaşayan biriyim. Yoksul bi çocukluktan rahat bi hayata yükseldim. Bu fazlasıyla tatmin edici.İyi de fena halde bunalmış durumdayım. Başkona çıkıp avaz avaz bağırasım var.İlerliyemiyorum. İşe git gel dümdüz hayat.Şu kitabı oku, şuraya git , şununla i
Sağlık iş para gelecek sıkıntım yok. Tevazu içinde yaşayan biriyim. Yoksul bi çocukluktan rahat bi hayata yükseldim. Bu fazlasıyla tatmin edici.
İyi de fena halde bunalmış durumdayım. Başkona çıkıp avaz avaz bağırasım var.
İlerliyemiyorum. İşe git gel dümdüz hayat.

Şu kitabı oku, şuraya git , şununla ilgilen, şu meseleye kafa yor...

Ne işte onlar? Orta yaş bunalımlı evli çocuklu adam ne yapsın?

Film dizi oyun... bunları geçin.
0
halk
(3 saat)
Bol bol alköl. Ciğerler sağlıklıysa tabi ytd
-1
artıküyeolmakistiyorum
(3 saat)
ben beden sağlığıma yatırım yaparken aynı zamanda doğayı keşfederdim. örneğin pahalı ekipmanları olan dalış, paraşüt gibi sporlara odaklanırdım.
0
suicmeyenadam
(3 saat)
herkesin yaptigini yap.
belani mi ariyorsun :D
-2
Purple life
(3 saat)
Ben fırsat buldukça serbest güreş yapıyorum dövüş sporları da. Yerden yere çarpılınca iyi geliyor. Bir ay dene derim ama savunma sporları değil muay tai, jui jitsu, boks gibi branşlar.
+1
yurtsuz john
(3 saat)
Yazabilirsin belki.
0
bumbum
(2 saat)
Ben bir Honda Rebel 1100 dct aldim. Havanin iyi oldugu gunlerde biniyorum. Ozellikle DCT cok iyi bir sistem. Isleri cok kolaylastiriyor. En guzel tarafi yalniz biryerlere gidip, bir seyler yapabilmem. Motora esimle binmiyorum... Artci varken rahat edemiyorum. Onunla binmek icin 2. el bir canam spyder aldim. Kahvaltiya, kahveye falan gidiyoruz. Iyi geliyor.

2 tane de kopegim var. Muhtesem hayvanlar. Onlarla ilgilenmeyi de cok seviyorum. Beni aktif tutuyorlar. Onlari surekli sosyallestirecek bir seyler yapiyorum. Cane Corso alma dediler ama dinlemedim. Iyiki de dinlememisim. :)

Carsamba aksamlari evde arkadaslarla kart oynuyoruz. Sequence oyunu cok eglenceli.

Yaz aksamlari isten sonra bbq + raki yapiyorum

Gonullu itfaiyeciyim. Yakinlarda yangin, kaza olursa oralara gidiyorum yardim etmek icin.

Hafta bir gun is cikisi yine 4 kisi pickle ball oynuyoruz.

Komsum genc yasta vefat etti. Onun cocuklarini disari cikariyorum.

Fizigin ve sagligin iyiyse, agirlik kaldirmani tavsiye ederim. Genclik iksiri gibi agirlik kaldirmak. TV karsisinda vakit gecirmemeye kilo almamaya calis. Kaldirabiliyorsan box gibi bir spor ogrenebilirsin...
0
thetruenorthstrongandfree2
(2 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.