hayatimda hic denemedigim icin konuya cok uzagim, bilenlere danismaya geldim.kullaniminin yasal oldugu bir ulkede yasayan biri duzenli olarak iciyor bunu. gunduz ise gidiyor ama her aksam 1 ya da 2 tane sariyor, hafta sonlari da ayni sekilde 1-2 tane iciyor. bunun yaninda normal sigara bagimlisi, or
hayatimda hic denemedigim icin konuya cok uzagim, bilenlere danismaya geldim.
kullaniminin yasal oldugu bir ulkede yasayan biri duzenli olarak iciyor bunu. gunduz ise gidiyor ama her aksam 1 ya da 2 tane sariyor, hafta sonlari da ayni sekilde 1-2 tane iciyor. bunun yaninda normal sigara bagimlisi, ortalama saat basi 1 tane iciyor. alkol kullanimi abartili degil ama bazen ictiginde cok sarhos oldugunu soyluyorlar (ben sahit olmadim). gunluk yasantisini normal surduruyor olsa da, bu kisinin bagimli oldugunu soyleyebilir miyiz? bir suredir flort ediyorduk ama bu kadar cok sigara ictigine sahit olmak beni biraz endiselendirdi, duruma nasil yaklasacagimi bilemiyorum.
0
alkole ota gelene kadar kişi zaten sigara bağımlısıymş. 1 sene içinde koah hastası olursun hayatın kayar. böyle sorunlu insanlardan derhal uzaklaşmalısın kendi hayatını düşünüyorsan.
+1
yazar yazmaz yazan yazar
(
57 dk)
başka adam mı kalmadı piyasada.
0
1-2 tane çok da abartılacak bir şey değil, günde 2gr içmiyorsa bunda bir sorun yok. Her akşam alkol içiyorsa asıl o sorun olabilirdi uzun vadede.
0
mevzudaki adam bayburt'ta yaşıyor olsaydı çokta şutlamıştın.
+2
esrar diğer bütün uyuşturucu çeşitlerine kapı olarak görüldüğü için tehlikeli addedilir. uzaklaş bence.
0
weed dediğiniz şeye bizim ülkede esrar deniyor. gandalf veya hobbit filan değilse ve bunu her gün içiyorsa bağımlı oluyor, evet.
0