Giriş
(7)

Basur şikayeti için kolonoskopi istenmesi

benaslindayohum
Tamam saygım var doktorlara da “bi de kolonoskopi yapalım bi bakalım” diyor. Bi bakalım dediği kolay bir operasyon işlem değil ki?
Tamam saygım var doktorlara da “bi de kolonoskopi yapalım bi bakalım” diyor. Bi bakalım dediği kolay bir operasyon işlem değil ki?
0
benaslindayohum
(4 saat)
Yaş kaç?
0
kisa
(4 saat)
33
0
🌸benaslindayohum
(3 saat)
Daha erken ama zaten 40 - 45 sonrasında her şekilde arada baktırmak lazım.
Doktor belki kanamadan polipten vs şüphelenmiştir, kafadan silmek istemiştir.
Çok da diretme bence, basit bir şey bulur iki dakikada halleder büyük dertten kurtarır.
Geçmiş olsun
0
kisa
(3 saat)
Kolonoskopi'nin kendisi epey kolay, hazirlik yapmasi zor.
+1
compumaster
(3 saat)
soru nedir? soru işareti koymuşsun ama sorun yok.
basur var, kolay bir işlem değil ama doktor bir kolonoskopi yapalım bakalım demiş.
gayet normal bir durum. soru nerede?
-5
abelardo
(2 saat)
Hiç de normal değil . Asla yaptırmanı tavsiye etmem.
0
hebanon
(2 saat)
33 yasında aynı anda endo+kolon oldum hicbir sey hissetmedim. Cıkısta araba kullanıp eve döndüm. Hastaneye göre değişir iş.
0
HellKeePer
(41 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.