Giriş

İstanbul'a gezmeye gelecek vejetaryen ingiliz arkadaşa öneriler?

The colors of my sea perfect color me
Merhaba Bir arkadaşım mayis sonu İstanbul'a geliyor. Ona guzel yemekler yiyebileceği restoran/kahvaltı/tatlıcı olarak nereleri önerirsiniz? Kahvaltı için aklıma Sütiş geldi. Bir de Zennup ve Dan Bakery önerileri aldım. Bunlara ek olarak nereleri önerirsiniz?Bir de tarihi turistik yerler olarak nerel
Merhaba
Bir arkadaşım mayis sonu İstanbul'a geliyor. Ona guzel yemekler yiyebileceği restoran/kahvaltı/tatlıcı olarak nereleri önerirsiniz? Kahvaltı için aklıma Sütiş geldi. Bir de Zennup ve Dan Bakery önerileri aldım. Bunlara ek olarak nereleri önerirsiniz?

Bir de tarihi turistik yerler olarak nerelere önereyim ona? 10 gün kadar kalacak arada Imroz'a gidecek bu arada.

Teşekkürler.
0
The colors of my sea perfect color me
(30 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.