Giriş
(2)

VIOFO A229 Plus mi yoksa 70mai A810 mu?

Uncle Sam
istanbul trafiginde malum yaz sicaklarini dusununce hangisi daha iyidir? Not: 70mai ile iyi tecrubelerim oldu, yazilimsal sorunlar disinda kullandigim eski bir modeli iyiydi ama viofo nasildir bilmiyorum.
istanbul trafiginde malum yaz sicaklarini dusununce hangisi daha iyidir?

Not: 70mai ile iyi tecrubelerim oldu, yazilimsal sorunlar disinda kullandigim eski bir modeli iyiydi ama viofo nasildir bilmiyorum.
+1
Uncle Sam
(12.05.26)
viofo. a229 pro var bende de.
temel sebep görüntü kalitesi şu bu konularından önce lithium batarya olmaması, süper kapasitör kullanıyor viofo. araçta lithium batarya bırakma riskini almam şahsen.

sıcak konusunda problem yaratabilecek temel şey batarya zaten. yangına kadar gidebilir ama yanmasa bile şişip cihazı bozabilir, şişmese bile dashcam gibi araç çalışırken devamlı tam şarjda kalacak bataryanın ömrü kısa olur. en en iyi ihtimalle ciddi sorun yaşamasan bile o dashcamin kullanım ömrünü belirleyecek bozulmasına sebep olacak parça bataryası olur. mecbur kalmadıkça gömülü lithium batarya içeren hiçbir ürün almamak, araçta da lithium batarya bırakmamak lazım.

ek edit: bu arada görüntü kalitesinden önce filan dedim kapasitör olayı için, görüntü kalitesi kötü veya görüntü kalitesi biraz geride ama kapasitörlü olduğu için buna değer gibi bi anlam çıkmasın. çekim kalitesi olarak da fiyat aralığının en iyilerinden. ama sizin sorudaki model farklı olup odak noktanız da yaz sıcağında kullanım olunca iki kameranın ortak noktası ve sizin sorduğunuz konu ile bağlantılı olan kısma odaklandım.
yeni çıkan modellerle kıyasına bakmamakla birlikte(aynı fiyatlara daha iyisi olabilir zaman geçti sonuçta) memnunum ve bu modeli almayı düşünen olursa da önerebilirim. ama alacak olan diğer modellerle kıyaslamasına baksın.
ben başta uygun fiyatlı bişey alıp geçeyim demiştim ama lithium bataryalı bir şeyi araçta bırakma fikrine o kadar takıldım ki bütçeyi katlayıp seçim kriterlerimde ilk sıraya bataryasız olmasını ekledim.

bendeki de duo modeli bu arada ama üşengeçliğimden hala arka kamerayı eklemedim :D
+1
konetsu
(12.05.26)
Viofo a229 pro duo var bende, rahat bi 3 yıldır kullanıyorum. ebayden almıştım wifisinde problem vardı, satıcı kabul etmedi. Markanın kendisine durumu yazdığımda cok ilgilendiler ve yenisini direkt gönderdiler. Halen canavar gibi
+1
mirty
(13.05.26)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.