Giriş
(11)

ihtiyaç kredisi hk.

xephyr
Selamlar,Bir yere borcum var 300.000 kadar. Bu hafta ödemem gerekiyor.Diğer taraftan devlet kurumundan 650.000 tl alacağım var. 20 Mayıs'ta ödenecek.Borcumu ödemek için ihtiyaç kredisi alsam. Sonra haftaya param yatınca, ihtiyaç kredisi cayma hakkımı kullansam, mümkün mü acaba ? Ne kadar zararım olu
Selamlar,

Bir yere borcum var 300.000 kadar. Bu hafta ödemem gerekiyor.

Diğer taraftan devlet kurumundan 650.000 tl alacağım var. 20 Mayıs'ta ödenecek.

Borcumu ödemek için ihtiyaç kredisi alsam. Sonra haftaya param yatınca, ihtiyaç kredisi cayma hakkımı kullansam, mümkün mü acaba ? Ne kadar zararım olur? Teşekkürler.
0
xephyr
(11.05.26)
kredi değil de nakit avans olarak çekseniz daha iyi olur bence. bahsettiğiniz gibi kısa sürede aldım verdim işlerinde nakit avans daha az masraflı bence.
0
suicmeyenadam
(11.05.26)
Cayma hakkının geçerli olması için kredi tutarı hesaba geçtikten sonra dokunmamış olmanız gerekir mantıken. Muhtemelen uygulamada da böyledir, aksi halde banka sizi neden bedava fonlasın?
0
orient blue
(11.05.26)
nakit avansa bakın evet +1.

ama nakit avans için kredi kartı limitlerinizin yüksek olması lazım. değilse yükseltin.

soruna gelince:

kişisel yorumum: o tarihe kadar işlemiş faizleri ödersin. bir de üzerine erken kapama tazminatı tarzı bir tazminat ödeyebilirsin. kredilerde erken kapama tazminatı oluyor çünkü genelde. senin durumunda dediğim gibi nakit avans daha mantıklı gibi.
0
kojonotsuki
(11.05.26)
Bildiğim kadarıyla ek hesap da işinizi görebilir ama araştırmak lazım.
0
peki madem
(11.05.26)
Adam faizsiz istiyor millet ek hesap kullan faiz ode demiş
Evet kredi kullan cayma yaparsın para odemezsin
-1
artıküyeolmakistiyorum
(11.05.26)
faizsiz mümkün değil geçen hafta 350k kullandım yapı krediden 1 hafta sonra 357k ödeyerek kapattım krediyi. hayat sigortası da kullanılmayan günlerin primi kredi kartıma iade oldu.

nakit avans kart başına limiti 25K, avans hesap varsa olabilir ama çok farklı bir faiz çıkmaz. gene günlük benzer oranda bir faiz işeletecek.
0
orpheus
(11.05.26)
en güzel masrafsız yöntem yok şöyle oldu yarın verecem, yok böyle oldun 2 gün sonra verecem diyerek borcu ötelemek, zaten arada çok bir zaman yok.

kredi çekmek mantıklı olmaz erken kapama cezası falan var, en mantıklısı esnek hesap. 3-4 günlük faiz ödersiniz sadece.

cayma hakkı zaten olmaz, paranın hesaptan çıkmaması gerekiyor hiç, parayı çekip aynı gün yerine koysan bile olmaz.
0
bobinhoo
(11.05.26)
Etraftan bulunamıyorsa ve eğer başka bir çare de bulunamıyorsa, borcunuz olan yere 9 gün sonra ödeyeyim, 305.000 vereyim falan gibi çok minik zararlı bir şey teklif edilebilir belki?
+3
la traviata
(11.05.26)
İşin içinde çek falan yoksa, borcunun olduğu kişi topuklarından kurşunlatmayacaksa ara 1 hafta geç ödeyeceğim de. güncel piyasada gününde ödenen borç var mı? 10 yıldır satın almacılık yapıyorum, vadesinde ödeme yaptığımız sınırlıdır hatta yoktur.

Adama faiz falanda teklif etme alışır.
+1
kuzey li
(11.05.26)
Devlet kurumundan alacak varsa bankaya bunu kanıtlayıp "temlik" yapılabiliyor bildiğim kadarıyla
0
kimlanbu
(15 saat)
Geç ödemek için faiz önerme kesinlikle ama örneğin 50 bin ödeme günü versem, 250 10 gün sonra versem olur mu gibi bir teklif iyi niyetli görünür. Yaptığınız küçük ödeme karşı tarafa güven hissi verir.
0
creepy
(14 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.