Giriş
(5)

Pistte Sürüş Deneyimi

vedatchilipeppers
Selamlar, pistte araç sürüş deneyimi yapan oldu mu? Parasını verip 1 saat Ferrari sürebileceğim bir yer arıyorum İstanbul sınırları içinde. Olmadı BMW M Serisi falan da olur. Biraz stres atmak biraz da hobi amaçlı böyle etkinliklerin peşindeyim. Var mıdır tecrübe eden ve önerebileceği yerler olan? Ş
Selamlar, pistte araç sürüş deneyimi yapan oldu mu? Parasını verip 1 saat Ferrari sürebileceğim bir yer arıyorum İstanbul sınırları içinde. Olmadı BMW M Serisi falan da olur. Biraz stres atmak biraz da hobi amaçlı böyle etkinliklerin peşindeyim. Var mıdır tecrübe eden ve önerebileceği yerler olan? Şimdiden teşekkür ederim.
0
vedatchilipeppers
(11.05.26)
Araca göre günlük 150 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor pistte sürüş deneyimi. Yanlış hatırlamıyorsam kredi kartına da 5 milyon TL civarı bir blokaj uyguluyorlar.

İleri sürüş eğitimi sertifikanız yoksa günlük eğitmen de tutmanız gerekiyor. Onun ücretleri değişiyor.

Autodrom'la yapmıştım ben.
0
matematisyen
(11.05.26)
Ööeeehh o neymiş be. 1 saat gazlayacağız diye 150 bin lira çok saçmaymış. Teşekkürler bilgi için yine de 🙏
0
🌸vedatchilipeppers
(11.05.26)
BOM Akademi'nin organizasyonları var. Borusan'ın organizasyonu.
Yakın zamanda İstanbul park'ta organizasyonları var. 125-175 bin TL civarı yarım gün. Ama tabii sürekli kullanmalı değil.
0
burfak
(11.05.26)
körfez pisti daha uygundu. sormakta fayda var. istanbul park aşırı pahalıydı.
0
gurur
(11.05.26)
bi ara eski formula pisti civarında pertten toplama ferrari f360 ile böyle bişey vardı. tabi bir saat sürmüyor 3-4 tur atıyorsun. indi bindi turlama derken 6-7 dakika kadar sürüyor. bu günün parası 2500-3000 gibi birşeydi.
0
orpheus
(11.05.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.